Dette er kanelsnurr- og eplekakeelskernes favoritt
Når epler møter kanelsnurrer, må det bare bli godt. Som i denne oppskriften med suksessgaranti.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Når epler møter kanelsnurrer, må det bare bli godt. Som i denne oppskriften med suksessgaranti.
Les hele sakenOg spesielt når fyllet er så kremet og lekkert som i denne enkle oppskriften.
Les hele sakenKombinasjonen av sprø brødsmuler, krem og syltetøy slår aldri feil. Her er det brukt yoghurt i stedet for fløte og plommer i stedet for epler.
Les hele sakenMørk sjokolade møter luftig marengs og syrlig bringebær. Her er oppskriften.
Les hele sakenSlik får du også variert bruken av sommerens bær i kakebaksten. Både jordbær og rips tåler fint varmebehandling.
Les hele sakenSprø bunn, kremet innmat og deilig søt karamellsaus. Ja, takk til alt.
Les hele sakenMed lett krydrede skiver av syrlige norske epler møter smeltende rødkittost lager du både ost og dessert i en og samme fei.
Les hele sakenHver munnfull av eplekake og ostekake i samme oppskrift smaker himmelsk. Den er veldig enkel å lage.
Les hele sakenSiden du kan bruke de ingrediensene du har i huset, krever den lite planlegging.
Les hele sakenHar du ikke ripssaft, kan annen type god saft gjør jobben.
Les hele sakenHar du ikke egne plommer, og heller ikke norske, er dette også en fin måte å utnytte de noe smaksløse importplommene.
Les hele sakenHer er nemlig veldig mye godt i hver munnfull som nesten er umulig å ikke la seg friste av.
Les hele sakenI lavlandet er luften tung av syrinduft. Plukk med deg noen blomster og bruk dem til gele - eller bare som pynt til denne lettlagede kaken.
Les hele sakenIkke la deg skremme, for denne kokoskaken er så saftig og mektig som en kokoskake kan bli. Likevel klarer du to stykker.
Les hele sakenBrownie og cookies blir til brookies - saftig og klissete bunn med sprø topp - kan det bli bedre?
Les hele sakenEn klassisk formkake blir supersaftig med et lokk av plommer.
Les hele sakenMed denne oppskriften gjør du enda mer stas på prinsessekake som er det egentlige navnet på denne type kake med bolledeig og vaniljekrem.
Les hele sakenOg når du er lei av appelsiner, kan du velge sitron eller en annen syrlig frukt som smakstilsetting.
Les hele sakenOstekake er manges favoritt, og når du tilbereder den i stekeovnen kan den nytes enten lun eller kald.
Les hele sakenSelv om den er signert en av landets dyktigste konditorer, behøver du ikke være en veldig dreven kakebaker for å lykkes. Men nøyaktighet kommer godt med.
Les hele sakenRaskere enn dette går det knapt å lage en kake. I hvert fall ikke om den skal i ovnen.
Les hele sakenHer finner du det du trenger for at den søte avslutningen skal bli blant julens virkelige høydepunkter.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.
Les hele sakenFredag 28. mars har du en ypperlig mulighet til å bli kjent med manges favorittdrue: pinot noir. Bli med på en smakfull reise gjennom 6 viner fra ulike land, og oppdag din favoritt.
Les hele sakenGjør ekstra krus på suppemiddagen og velg et av de anbefalte drikkefølgene - enten du er for vin, øl eller brennevin.
90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.
60 hvite burgundere i spesialutvalget og spesialbestilling i årgang 2022 som er en årgang for dem som liker rike og kjøttfulle sødmefylte chardonnay-viner.
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.
Les hele sakenHvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.
Les hele sakenOm du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.
Les hele sakenDet er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.
Les hele sakenNydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.
Les hele sakenNår sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.
Les hele saken