Dette er kanelsnurr- og eplekakeelskernes favoritt
Når epler møter kanelsnurrer, må det bare bli godt. Som i denne oppskriften med suksessgaranti.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Når epler møter kanelsnurrer, må det bare bli godt. Som i denne oppskriften med suksessgaranti.
Les hele sakenOg spesielt når fyllet er så kremet og lekkert som i denne enkle oppskriften.
Les hele sakenKombinasjonen av sprø brødsmuler, krem og syltetøy slår aldri feil. Her er det brukt yoghurt i stedet for fløte og plommer i stedet for epler.
Les hele sakenMørk sjokolade møter luftig marengs og syrlig bringebær. Her er oppskriften.
Les hele sakenSlik får du også variert bruken av sommerens bær i kakebaksten. Både jordbær og rips tåler fint varmebehandling.
Les hele sakenSprø bunn, kremet innmat og deilig søt karamellsaus. Ja, takk til alt.
Les hele sakenMed lett krydrede skiver av syrlige norske epler møter smeltende rødkittost lager du både ost og dessert i en og samme fei.
Les hele sakenHver munnfull av eplekake og ostekake i samme oppskrift smaker himmelsk. Den er veldig enkel å lage.
Les hele sakenSiden du kan bruke de ingrediensene du har i huset, krever den lite planlegging.
Les hele sakenHar du ikke ripssaft, kan annen type god saft gjør jobben.
Les hele sakenHar du ikke egne plommer, og heller ikke norske, er dette også en fin måte å utnytte de noe smaksløse importplommene.
Les hele sakenHer er nemlig veldig mye godt i hver munnfull som nesten er umulig å ikke la seg friste av.
Les hele sakenI lavlandet er luften tung av syrinduft. Plukk med deg noen blomster og bruk dem til gele - eller bare som pynt til denne lettlagede kaken.
Les hele sakenIkke la deg skremme, for denne kokoskaken er så saftig og mektig som en kokoskake kan bli. Likevel klarer du to stykker.
Les hele sakenBrownie og cookies blir til brookies - saftig og klissete bunn med sprø topp - kan det bli bedre?
Les hele sakenEn klassisk formkake blir supersaftig med et lokk av plommer.
Les hele sakenMed denne oppskriften gjør du enda mer stas på prinsessekake som er det egentlige navnet på denne type kake med bolledeig og vaniljekrem.
Les hele sakenOg når du er lei av appelsiner, kan du velge sitron eller en annen syrlig frukt som smakstilsetting.
Les hele sakenOstekake er manges favoritt, og når du tilbereder den i stekeovnen kan den nytes enten lun eller kald.
Les hele sakenSelv om den er signert en av landets dyktigste konditorer, behøver du ikke være en veldig dreven kakebaker for å lykkes. Men nøyaktighet kommer godt med.
Les hele sakenRaskere enn dette går det knapt å lage en kake. I hvert fall ikke om den skal i ovnen.
Les hele sakenHer finner du det du trenger for at den søte avslutningen skal bli blant julens virkelige høydepunkter.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.
Les hele sakenJura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenDen 04. februar har du en sjelden mulighet til å utforske toppviner fra Spania. Ta en titt på vinene som serveres denne kvelden – du vil forstå hvorfor det lønner seg å sikre seg en plass raskt!
Les hele sakenPå Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.
Les hele saken