Det er blå spirulina som gir fargen og det spiselige kompasset som gir ekstra wow-effekt til denne drinken basert på Skagerrak gin.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Det er blå spirulina som gir fargen og det spiselige kompasset som gir ekstra wow-effekt til denne drinken basert på Skagerrak gin.
Alt du trenger er isbiter og litt garnityr for å kunne servere denne ferdigmiksede drinken.
Dette er en vri på champagnedrinken French 75, men nå med rom i stedet for gin.
En god munnfull med pære, rom og ingefær som varmer ekstra etter skituren.
En helt sukkerfri drink perfekt for deg som vil holde både sukker- og alkoholmengden tilbake, men fortsatt ha mye smak.
En varm drink med eplewhisky, sitron og honning er perfekt en iskald januarkveld.
Negroni sbagliato betyr en mislykket eller feilet negroni - feilen består i at gin er erstattet med musserende vin.
Champagnecocktail er en av de aller mest elegante drinker. Veldig enkel å lykkes med.
Mimosa er en drink som kan drikkes så vel tidlig på dagen som sent på kveld all den tid den ikke er veldig alkoholsterk. Kan lages som bowle.
En rik og krydret drink som er en verdig avslutning på en dag i skogen.
Denne juleduftende drinken er fin å servere ved siden av juleknasket siden den er søtlig men ikke for søt.
Denne 90-talls klassikeren har potensial til å bli den nye amaretto sour.
Irish coffee kan fint drikkes kald - som i en espresso martini. Denne oppskriften kombinerer de to favorittene.
Denne varme sjokoladedrinken gjør godt for både kropp og sjel.
Denne gindrinken har klare toner av Italias vestkyst - sitroner og basilikum med en touch av urter og vanilje.
Når whiskyen har ekstra mye smak fra sherryfat, egner den seg veldig godt til en superenkel drink som denne.
Denne drinken kombinerer tre populære sourdrinker: Amaretto sour, whisky sour og new york sour.
Negroni med Cynar i stedet for Campari gir en mildere, mindre bitter mer vegetal/urteaktig drink.
Denne kombinasjonen gir en ekstra fruktig negroni.
Friskere enn dette er det ikke mulig å gjøre en klassiker som Tom Collins.