En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
Champagnecocktail med ananas og kokos er nyttårsbobler for pina colada-elskeren. Alle andre kommer også til å bli forført.
Negroni sbagliato betyr en mislykket eller feilet negroni - feilen består i at gin er erstattet med musserende vin.
Champagnecocktail er en av de aller mest elegante drinker. Veldig enkel å lykkes med.
Mimosa er en drink som kan drikkes så vel tidlig på dagen som sent på kveld all den tid den ikke er veldig alkoholsterk. Kan lages som bowle.
Også en klassisk drink som Clover Club kan lages som lo - altså med mindre alkohol, og likevel smake tett opp til originalen.
Frosé er en populær sommerdrink og gir nytt liv til en litt ordinær rosevin.
En leskende og sommerlig lavalkoholdrink som ber om fint vær.
En av de mest klassiske av alle sherrydrinker som trolig ble laget første gang i 1904.
Navnet stammer fra forbudstiden, den gangen man måtte bryte loven for å få seg en drink. Smaken holder også i dag 100 år senere.
Det skall ikke mer til enn denne drinken for å skape halloween-stemning og litt utfordrende smaker.
En fyldig og syrlig portvinsbasert cocktail er perfekt om høsten.
Denne drinken er både frisk og aromatisk med spennende krydderdybde.
En kompleks smak som du kan gjenskape i din egen bar.
I denne drinken er det kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget.
Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Denne drinken gir mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte. Men den har det lille ekstra.
En aromatisk og forfriskende sommerdrink hvor du lager en av ingrediensene selv.
En klassisk sangria lages normal av rødvin. Rosevin er et godt og spennende alternativ som du må prøve.
Aperol har inntatt en fast plass i norske barskap, og proseccoen står sikkert i kjøleskapet. Ved å tilsette mindre Aperol og fylle på med andre smaker og farger får du en helt ny opplevelse.