En fyldig cappuccino med umiskjennelig smak av påske: Appelsin og sjokolade.
En fyldig cappuccino med umiskjennelig smak av påske: Appelsin og sjokolade.
Cognac og sjokolade er en match av himmelske dimensjoner. Enda bedre smaker det når drinken er varm.
kaffedrink som denne blir ikke bedre enn kaffen, altså at det nytter ikke å satse på karskkaffe Her er den morske varianten av til Irish Coffee.
Denne enkle kombinasjonen av kakao/varm sjokolade og myntelikør samt After Eight er både forfriskende og varmende.
Har du ikke akevitten som anbefales i oppskriften, har du kanskje noen rester fra julefeiringen som det er på tide å tømme.
Får du tak i juice av Aroma- eller Gravensten-epler er disse de beste å bruke til denne drinken.
Drinken med dette rare navnet er en krysning av te med noe godt i og gløgg.
Fløyelsmyk og med masse smak av den kraftige kaffen og en umiskjennelig søtlig aroma av - pære? Ja du leste riktig, for hovedingrediensen i denne ukens drink er den deilige likøren Xanté.