Sitrus og rødvin er ingrediensene i spanjolenes sangria. Du kan variere den med annen frukt enn i denne oppskriften. Garantert en fulltreffer som velkomstdrink.
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Denne varme sjokoladedrinken gjør godt for både kropp og sjel.
Javisst, kan du bruke cognac i en sommerdrink. Med friske urter blir den ikke bare forfriskende, men også spennende.
Cognac og tonic er et fint alternativ til gin tonic når du vil ha en fruktigere karakter.
Cognac og sjokolade er en match av himmelske dimensjoner. Enda bedre smaker det når drinken er varm.
I denne drinken skal du faktisk bruke et helt egg. Det skal shakes sammen med cognac, portvin, likør og sukkerlake før isen kommer i.
Her finner du en spesiell, men lett cognacdrink, komponert av Jørgen Dons/Raus
Madame’s French 75 er en twist på Arnaud's French 75 med Veuve Clicquot og Hennessy VSOP i stedet for Moet & Chandon og Courvoisier VS.
Drinken med det romantiske navnet Main dans la main, altså hånd i hånd, er laget av bartender Milan Petrák på Pigalle i Oslo. Navnet spiller like mye på at cognacen matcher så godt med appelsin.
Sidecar er en cocktail som aldri slår feil. Det er nesten umulig å ikke like sitrussyrligheten og -sødmen når den blander seg med smaksbredden til god cognac.