Ost - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Mars 2022 - 09:59

    Her lages Norges ferskeste mozzarella

    Mozzarellaen fra Osteverkstedet er den ferskeste på det norske markedet og er hos kunden timer etter at kua ble melket. Det måtte selvsagt en italiener til for å få det til.
    28. mars 2022
  • 18 Oktober 2021 - 11:35

    Høstens deiligste ost har kommet og vinmatchene er uten like

    Mange sparker i gang oktober med å kjøpe denne smeltedigelen av en ost. Det finnes ikke en hipp og trendy vinbar i Oslo som ikke har denne på menyen i sesong. Og hvorfor skulle de la være? Det er en helt magisk ost når den kommer fra ovnen
    18. oktober 2021
  • 30 August 2019 - 01:39

    Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass

    Bakt camembert er uimotståelig deilig fredagskos. Perfekt for en aften med selvpleie eller en romantisk kveld for to.
    30. august 2019
  • 23 Mai 2018 - 11:37

    Disse norske ostene kan bli verdens aller beste

    Bo Jensen vant alle ostehjerter med sin Knudenost for noen år tilbake. Nå er det Lille Aske som gjelder. Denne opprinnelig franske askedekkete geitosttypen får ekstra karakter fra jærsk geitemelk og klima.
    23. Mai 2018
  • 23 Mai 2018 - 11:37

    Oste-VM Bergen blir tidenes største matfest

    Norske osteprodusenter stiller selvsagt mangetallige opp når World Cheese Awards legges til Bergen i november.
    23. Mai 2018
  • 08 Mai 2017 - 01:00

    Frist med disse knallgode småpaiene

    En pai som denne fyller rollen som middag, til lunsj, i matpakken eller om du skal ha med noe til et koldtbord. Bruk en stor eller mange små former, alt etter bruk - og lyst. Og du kan godt bruke rester fra søndagsmiddagen.
    08. Mai 2017
  • 27 Mars 2017 - 01:05

    Denne pastaretten er faktisk lett å lage

    Cannelloni er en pastarett som ikke står for ofte på menyen. Det er det ingen grunn til. Den er lettere å lage enn du tror.
    27. mars 2017
  • 05 Januar 2017 - 01:09

    Slik lager du en ny vri med kyllingfiletene

    De er lettere å lage enn du kanskje tror. Oppskriften får du her.
    05. januar 2017
  • 20 Oktober 2016 - 01:00

    Lag en hot vri på en amerikansk klassiker

    Macaroni cheese får fart på seg når du tilsetter chilipølser. Dessuten blir middagen mer fullverdig. Her er den lettlagete oppskriften.
    20. oktober 2016
  • 24 August 2016 - 01:00

    Alene eller tilbehør? Valget er ditt

    Tomater er hovedingrediens i dagens overraskende smaksrike middagsforslag. Salaten fungerer også som tilbehør til fisk eller kjøtt.
    24. august 2016
  • 30 Juni 2016 - 19:11

    Kraftkar ble nok en gang best i konkurranse

    Det ble nok et gull til Kraftkar i Nordisk Ostefestival.
    30. juni 2016
  • 03 September 2015 - 10:45

    Lag et helnorsk ostebord

    Inviter på et sensommerlig ostebord med norsk ost og nysyltet norsk frukt og bær. Her er gode tips også til drikkefølget.
    03. september 2015
  • 12 November 2013 - 11:55

    Toppen av smøremykhet

    Grunnen til at Mont d’Or-osten er i eske, er at det sikrer utviklingen av ostens «smelteegenskaper» og selvsagt smak. Sponen lages av edelgran som setter sitt spesielle preg på denne unike sesongosten.
    12. november 2013