I dag byr vi på en smakfull tomatsalat med kontinentale smaksnyanser i form av nøtter, ost, olje og balsamico. Om du synes det blir for lite mettende som middagsrett, kan du fylle på med pasta og brød eller selvsagt bruke den som tilbehør til så vel fisk som kjøtt.
Andre gode oppskrifter på salater og friske dressinger finner du her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Anna Kathrines tomatspesial
Fremgangsmåte
- Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver. Legg den over på et egnet serveringsfat.
- Bland olje og eddik og hell over.
- Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.
-
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 169.70 kr Uten utvalg88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 269.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG
-
82 POENG