Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
På Stock er det duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre, spesialtilpassede retter.
Det er så kort tid til 17. mai at om du ikke har kjøpt inn allerede, må du nok basere deg på det som finnes i de fleste polutsalg. Her finner du noe for enhver smak og lommebok.
Etter flere år ser vi endelig frem til en ordentlig 17. mai-feiring! Vi inviterer derfor til en storslagen smaking med det ettertraktede champagnehuset Maison Leclerc Briant.
En alle hjerters dag som vil treffe midt i hjertet. En av Champagnes mest spennende produsenter, André Clouet, tar med seg et godt utvalg av sine svært så velsmakende champagner til en eksklusiv smaking på Sentralen.
Utvalget av topp champagne er fortsatt formidabelt - og det i alle prisklasser. Skal du sikre deg noen av disse lekkerbiskenene før året er omme, må du handle nå.
En eksklusiv kveld for champagneelskeren. Etienne Calsac, Christian Senez, la Borderie, Roger Manceaux, Alexandre Lamblot og Moutardier er alle samlet for kveldens måltid og smaking, guided av Patrick fra Champagneinwest.
Hva er vel bedre enn å nyte lekre bobler i glasset? Et av Champagnes mest historiske vinhus viser nå frem noen av sine beste viner. Dette blir en uforglemmelig aften.
Benoît Marguet og Alexandre Lamblot representerer den nye generasjonen av champagneprodusenter som er i ferd med å sette en ny standard for hva vinstilen egentlig er. Og de store aktørene følger nøye med.
Blant 55 testede bobleviner fra England og Champagne i toppklassen er det noe for enhver smak - fra syrefriken til den som vil ha det fyldige og kraftige.
Pierre Gimonnets filosofi har alltid vært å produsere rene, forfriskende, elegante og mineralske champagner, hvor summen av blandingen er det som betyr noe for å oppnå størst mulig kompleksitet.
Produsenten er et stjerneskudd som gjør tingene på sin egen, helt manuelle måte. Snart kommer disse champagnene til å etterspørres også i andre markeder. Bare vent å se.