Potet i panneretter er lettvint, godt og svært barnevennlig. De kan selvfølgelig varieres alt etter hva en har tilgjengelig, og er en perfekt måte å bruke restene på.
Her finner du flere oppskrifter
Slik lager du pytt i panne
Fremgangsmåte
- Egg stekes hele slik du liker det best.
- Stek løken i smør/olje i stekepanne. Ha i poteter og gulrøtter. Brun lett. Ha så i pølsene og skjær dem i skiver før de legges over i panna sammen med potetskivene og brunes lett.
- Fordel valnøtter over og til slutt drysses finkuttet gressløk/timian/persille.
- Legg eggene på toppen.
Serveres varm gjerne sammen med en grønn salat og godt brød.
Lyst til å lage en annen pytt i panne?
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
81 POENG
Annerledes Pytt i panne
Fremgangsmåte
- Poteter og løk stekes møre i en varm panne i ca 10 minutter. Ha i de øvrige ingrediensene i slutten av steketiden. La alt få en gyllen farge.
- Smak til med salt og pepper.
Retten serveres gjerne med eggeplommer i skallet samt ferskt brød og en grønn salat.
Lyst til å lage en annen pytt i panne?
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
- 1. Vi hadde ikke overlevd uten poteten
- 2. Potet i suppe er topp
- 3. Gratinering + potet = godt
- 4. Bakte poteter er et måltid i seg selv
- 5. Potetsalat kan også være hovedrett
- 6. Pytt i panne er manges favoritt
- 7. Poteter kommer i andre farger
- 8. Poteter som tilbehør kan lages på mange måter
- 9. Poteter i vafler og bakst må prøves