I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene
Vafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Vafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
Les hele sakenSelvsagt kan du spise vafler med annen topping enn syltetøy og brunost.
Les hele sakenDet er faktisk noen som er bedre til å lage vafler enn nordmenn, og det er belgierne. Prøv denne oppskriften og bli overbevist.
Les hele sakenFå grønnsaker er vel mer anvendelige enn poteten, enten det er i supper, salater, lapskaus eller på egen hånd. Her finner du herlige oppskrifter og tips.
Les hele sakenMidtvinters trenger vi både farger og friskhet - og litt sødme. Her får du alt i riktige doser.
Les hele sakenHer finner du oppskrifter på kaker som de fleste rekker å lage til lørdag morgen.
Les hele sakenI dag feirer vi den store vaffeldagen med en frisk og spennende oppskrift på vaflene. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.
Les hele sakenAt vi elsker vafler, er ubestridt, og denne vrien vil gjøre at du elsker dem enda høyere.
Les hele sakenNår Lise Finckenhagen lager kokebok, brytes ofte konvensjonene, også når det er snakk om julematen. Lises jul er en av fem kokebøker som er nominert til Beste norske kokebok 2016.
Les hele sakenGode kaker hører med i festlige lag. Her finner du oppskrifter til alle anledninger.
Les hele sakenHavrevafler med kesam og friske bær er noe alle vil glede seg til. Både den som kutter ned på det søte og den som vanligvis ikke får det søtt nok.
Les hele sakenHer får du en oppskrift som avslører hemmeligheten bak virkelig luftige og proffe vafler.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.
Les hele sakenJura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenEn virkelig smakfull og delikat suppe er midtpunktet på middagsbordet i dag. Med eller uten spekeskinke som tilbehør.
Les hele sakenPå Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.
Les hele saken