Mat
Oppskrifter på supper
Sli lager du enkelt spinatsuppe
Fremgangsmåte
- Kok opp kraften og hold den varm.
- Smelt smør i en kjele.
- Ha oppi hakket løk og og la frese til myk.
- Tilsett spinat og rør godt.
- Rør inn kraften og fløten og kok opp.
- Ha i en blender og kjør til jevn suppe.
- Ha tilbake i kjelen, smak til med salt og pepper og kok opp men ikke la kjelen stå på platen.
- Før servering har du litt revet muskatnøtt på toppen.
Server spinatsuppe med kokt egg eller før pannekaker
Tips:
I stedet for frisk spinat kan du bruke fryst og tint spinat eller hermetisk spinat.
Se våre andre oppskrifter med spinat
Her finner du mange flere deilige supper
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
Laks- og spinatsuppe med scones
Fremgangsmåte
- Suppe:
Skjær laksen i terninger. Skrell og skjær potetene i skiver. Finhakk dill og gressløk. - Kok opp buljong og legg i potetskivene. Kok opp under lokk ca. 10 minutter.
- Tilsett laks og de øvrige ingrediensene. La det småkoke 2-3 minutter. Smak godt til med salt. server med lette scones til.
- Lette scones:
Bland det tørre og tilsett kesam og vann. Rør sammen til en deig, gjerne i en kjøkkenmaskin. - Del deigen i to deler. Lag flate, runde leiver, ca. 15 cm i diameter. Legg dem på bakepapir eller smurt stekeplate.
- Skjær et kryss i hver kake med en spiss kniv og dryss på gresskarkjernene før de stekes midt i ovnen ved 250 grader, i ca. 10 minutter.
Bryt sconsene fra hverandre ved servering. De smaker godt både til en varm suppe eller til en salat.t
9 oppskrifter med laks som garantert faller i smak
Se mange flere lekre fiskesupper her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 499.00 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
-
82 POENG
-
80 POENG
-
79 POENG
Forsiden akkurat nå