Her er både breiflabben marinert med masse deilig krydder. Der er også suppen som har et godt kryddersting. Det er bare å glede seg.
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus på pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.
Denne retten er faktisk rask å lage det til tross for du trenger litt råvarer som du kanskje ikke har i skapet. Følg bare den enkle oppskriften.
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
På samme måte som flesk og duppe er innlandets hverdagskost, er torsk med flesk og poteter, kystfolkets. Denne oppgraderte utgaven er så god at den kan serveres som enten hovedrett, smårett eller forrett.
Vårsild er perfekt til steking siden den ikke er like feit som høstsild - og produserer ikke den samme intense odøren av stekt sild. Får du tak i norske nypoteter, beholder du skallet på. Noe annet er helligbrøde.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Her oppskriften på perfekt eggerøre. Med denne oppskriften kan du ikke mislykkes. Den blir knallgod.
Stek steinbiten sprø å lag blåskjellsauterte grønnsaker til. Det blir et herlig måltid som du og dine garantert vil huske og du selvfølgelig vil lage flere ganger.