Denne desserten lager seg selv i ovnen mens middagen nytes. Den kan spises både lun og kald.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
Makrell har fast fiskekjøtt og passer derfor godt til grilling. Enklest er det å legge fisken i en dobbelrist, da er det lett å snu den.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
I denne salaten kan du bruke enten kryddersild, som demper den markante sildesmaken, eller spekesild, som altså har en renere karakter.
Deilige squash-tortillas fylles med en syrlig, søt og kremete avocado og mango salsa før den toppes med fyldig kesam.
Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Når du tilbereder churros på denne måten, kan de også fraktes og spises selv om de ikke er helt nystekte. Sitron/bringebærkremen er dessuten en mye friskere dip enn sjokoladesausen som er det klassiske følget til churros.
Med en slik forrett blir vennefesten en suksess med disse lettagete munnfullene med skalldyrfylte torskeruller som også er perfekte til et koldtbord.