Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Her får sildesalaten inspirasjon fra Midtøsten med baba ganoush som er en auberginedip og tabbouleh som er en bulgursalat.
Denne drinken gir en veldig god og frisk smak av norsk sommer.
Fiskegrateng blir ekstra festfin med denne oppskriften.
Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft Kraften kan du kjøpe eller aller best, lage selv.
Legg makrellen på grillen sammen med cherrytomat og asparges. Du serverer med en deilig salta og tilsvarende dressing. Det er bare å glede seg.
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning. Kanskje dette blir din nye favoritt.
Til denne retten er det helt supert å bruke rester etter rakefiskmåltidet. Eller når du bare må ha rakefisk midt i uka.
På denne tiden av året er rødbetene så utrolig gode at de fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Dessuten er de supersunne. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.
Kanskje du synes denne retten ser komplisert ut. Det er den absolutt ikke. Du får et herlig måltid på ca 40 minutter hvis du følger oppskriften.
Matjessild er en virkelig delikatesse som vi må til Holland for å finne røttene til. Heldigvis lages det også litt her til lands, og du finner den i frysedisken i velassorterte butikker.
Ansjos er som skapt for kveldssnacken. Her får du oppskriften på en rett som alle rundt bordet vil juble over.
Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull
Kveite regnes som en fet fisk, men fettet godt gjemt. Derfor blir det ikke for mye av det gode med en smørsaus og mandelpotetpure til.