Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Juli 2006 - 02:00

    Lag en salat uten grønnsaker

    Denne dagens rett blir en smakfull salat. Ikke med grønnsaker som basis, men med deilig couscous og kylling. Australsk chardonnay passer ypperlig.
    05. juli 2006
  • 04 Juli 2006 - 12:19

    Verdens beste restauranter kåret

    Etter å ha vært borte fra topplassering noen år er El Bulli i Nord-Spania atter en gang kåret til verdens beste restaurant.
    04. juli 2006
  • 04 Juli 2006 - 02:00

    Gratinerte o-skjell

    Skjell er alltid velkomment spise, oftest i naturlig form eller dampet. Dersom du setter pris på nye tips til tilberedning, og ikke er altfor kritisk til at det tukles med skjellene, vil Dagens rett garantert falle i smak - sammen med en rimelig hvitvin.
    04. juli 2006
  • 02 Juli 2006 - 02:00

    Kyllingfilet med kål og kremet soppsaus

    Et kyllingmåltid kan enkelt og raskt tilberedes slik du selv ønsker at smaksbildet på retten skal være. Dagens oppskrift gir deg også anledning til å åpne en australsk hvitvin.
    02. juli 2006
  • 27 Juni 2006 - 02:00

    Grillspyd med laks

    Frem med grillen, for her skal det godsaker på grillrista. Laks egner seg storartet som grillmat. Smakfullt og svært anvendelig, ikke minst servert sammen med den italienske hvitvinen.
    27. juni 2006
  • 26 Juni 2006 - 02:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du med god samvittighet nyte! Kylling-kjøttdeig er nemlig en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    26. juni 2006
  • 24 Juni 2006 - 02:00

    Sild og nypoteter

    Sild er en favoritt hos våre gode naboer i øst, og med årets ferske nypoteter blir det en uslåelig kombinasjon til kveldens åttendedelsfinale når Sverige møter Tyskland.
    24. juni 2006
  • 23 Juni 2006 - 02:00

    Skinkebiff med provencegrønnsaker

    Verdensmestrene fra 1998 kan risikere å ryke ut av VM etter kveldens spennende oppgjør. La kampen få fransk følge på tallerken og i glasset.
    23. juni 2006
  • 20 Juni 2006 - 02:00

    Viltpanne

    VM-feberen raser videre og det kan vel bli så som så med måltidene. Vi ser imidlertid ingen som helst grunn til å utelukkende satse på lettvint føde. Dagens forslag er også svært lettilberedt mat som gir deg nye krefter.
    20. juni 2006
  • 19 Juni 2006 - 02:00

    Kebab med couscoussalat

    Lettlaget og delikat for kveldens kamp, men med masse smak.
    19. juni 2006
  • 17 Juni 2006 - 02:00

    Insalata amalfitana - amalfisalat

    Lettlagd italiensk sommermat fra Jamie Oliver, selvsagt med tilhørende herlig drikkeforslag.
    17. juni 2006
  • 16 Juni 2006 - 02:00

    Innbakt svinefilet med soltørkede tomater

    I dag er det grillen som nok en gang står for tur når vi tilbereder herlig svinefilet til kveldens kamp. Hva passer vel bedre i heten enn en iskald øl?
    16. juni 2006
  • 15 Juni 2006 - 02:00

    Kylling med spennende sauser

    En herlig kyllingrett er hva vi frister med i dag og til det kan vi anbefale et utmerket svensk øl, eller et tysk alternativ.
    15. juni 2006
  • 14 Juni 2006 - 02:00

    Aspargessalat med spekeskinke

    Duggfrisk kald øl til en herlig rett av spekeskinke og asparges? Hvem kan vel ha det bedre i den sommervarmen vi for tiden opplever?
    14. juni 2006
  • 12 Juni 2006 - 14:00

    Finalistene klare til NM for amatørkokk 2006

    Finalistene i NM for amatørkokk 2006 er funnet - kom og se den spennende finalen 19. august!
    12. juni 2006
  • 12 Juni 2006 - 02:00

    Spaghetti alla puttanesca

    Fotball-VM er i full gang og når Italia møte Ghana i kveld, anbefaler vi et enkelt, men utrolig velsmakende pastamåltid. Vi gir deg selvsagt også flere gode forslag til hva du skal drikke til.
    12. juni 2006
  • 09 Juni 2006 - 02:00

    Trylleburger med rosa og grønn saus

    Klokken 18 i dag begynner moroa når fotball VM sparkes i gang, og her ser det ut til at det blir fest fra første stund. Til dagens herlige og lettlagde rett anbefaler vi selvsagt et herlig tyskt øl.
    09. juni 2006
  • 08 Juni 2006 - 18:32

    Mat og drikke til den store fotballfesten

    Den lange ventetiden er endelig over - verdensmesterskapet i fotball er her, og Apéritif har de beste tipsene for en kulinarisk feiring for alle.
    08. juni 2006
  • 08 Juni 2006 - 17:54

    De deiligste italienske retter og viner

    For å komme i den rette stemningen foran Italias kamper under VM har vi samlet en rekke italienske oppskrifter med tilhørende vinforslag.
    08. juni 2006
  • 08 Juni 2006 - 02:00

    Bruschetta med norsk laks

    Hvorfor alltid servere poteter til laks og annen fisk? Her serverer vi en lekker smårett der laksen akkompagneres av spennende smaker som alt i alt spør etter en frisk hvitvin.
    08. juni 2006
  • 06 Juni 2006 - 02:00

    Fisk og grønnsaker i form

    Fisk som bakes i form har en lei tendens til å smake fryktelig godt. Også i denne Dagens rett, der vi tilbereder det hele litt utenom den vanlige tralten. Rødvin til fisk går utmerket, bare den er tanninfattig.
    06. juni 2006
  • 05 Juni 2006 - 02:00

    Bakt sommerkål med fetaost og oliven

    Salater er kjærkommen føde for sommerens middager. Lett mat som også er enkelt å tilberede. Hvite viner er nærmest selvskrevne, selv om det finnes enkelte unntak. I dag er det hvitt fra Frankrike som serveres.
    05. juni 2006
  • 03 Juni 2006 - 02:00

    Har du bare lyst på reker i dag, skal du prøve denne vrien

    Reker er som skapt for sommerlig kos en lun tirsdagkveld i juni.
    03. juni 2006
  • 02 Juni 2006 - 09:58

    Hygiene på kjøkkenet

    God hygiene er for de aller fleste av oss en selvfølge når vi jobber på kjøkkenet. Men selv de flittigste blant oss kan få gode tips ved å lese denne artikkelen.
    02. juni 2006
  • 02 Juni 2006 - 02:00

    Grillburger

    Vi griller villig vekk nå som det er blitt sommerlige temperaturer. Grillburgere er et velsmakende tillegg i jungelen av grillmat. Husk imidlertid på at hvitt kjøtt, som kylling og kalkun, er fattig på fett og derfor et godt egnet hjelpemiddel mot bilring
    02. juni 2006