Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Januar 2009 - 01:00

    Torskegryte med sitron og pinjekjerner

    Med gode råvarer blir selv de enkleste retter et festmåltid, slik som denne oppskriften.
    10. januar 2009
  • 09 Januar 2009 - 01:00

    Roastbiff- og sitrussalat

    Frisk, sprø salat serveres med en blanding av salt, søtt og syrlig - kan det bli bedre?
    09. januar 2009
  • 08 Januar 2009 - 13:40

    Arbeidende vann gir sprø salat

    Sju sorter salatfrø og 4000 liter vann om dagen er ingrediensene i den hydroponiske suksessen til Linlek Haskarn i kystbyen Hua Hin i Thailand.
    08. januar 2009
  • 08 Januar 2009 - 01:00

    Grønnsakscouscous med raita

    I dag gir vi deg en oppskrift med en internasjonal vri og masse smak.
    08. januar 2009
  • 03 Januar 2009 - 01:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak setter en spiss på den første lørdagen i året.
    03. januar 2009
  • 31 Desember 2008 - 01:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2008
  • 30 Desember 2008 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2008
  • 28 Desember 2008 - 01:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    28. desember 2008
  • 27 Desember 2008 - 01:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2008
  • 26 Desember 2008 - 01:00

    Pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2008
  • 25 Desember 2008 - 01:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet - gledelig jul!
    25. desember 2008
  • 24 Desember 2008 - 01:02

    Klassisk ribbe med sprø svor

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2008
  • 22 Desember 2008 - 01:00

    Nyskapende rakefisk

    Rakefisk er herlig som forrett, men hvorfor ikke også ha det som en egen hovedrett? Se de spennende oppskriftene her.
    22. desember 2008
  • 19 Desember 2008 - 01:01

    Dagens rett for hele julen 2008

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 4. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden.
    19. desember 2008
  • 18 Desember 2008 - 17:00

    Alt om lutefisk

    Her finner alt du behøver å vite for å lykkes med lutefisken og med tilbehøret. Selvfølgelig gir vi deg råd om hva du skal drikke til. Du kan også følge Apéritifs videokjøkken og lære av mesterkokken Ole Martin Alfsen. Mengder av oppskrifter og artikler v
    18. desember 2008
  • 16 Desember 2008 - 01:00

    Lutefisksufflé

    Hvis du har lurt på hva du skal gjøre med rester etter lutefiskmiddagen, får du løsningen her i form av en deilig sufflé.
    16. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 18:40

    Glade fete griser gir ekstra god ribbe

    Selv om mange er opptatt av enten lav pris eller sprø svor på ribba, er det stadig flere som oppdager grisens andre sider.
    15. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 17:59

    Musserende vin - tester og artikler

    Musserende vin, om du velger ekte champagne eller ei, har en sentral plass i jule- og nyttårsfeiringen.
    15. desember 2008
  • 14 Desember 2008 - 01:00

    Pinnekjøtt med en vri

    Flere og flere trykker pinnekjøttet til sitt bryst nå i juletiden, og her gir vi deg to deilige oppskrifter.
    14. desember 2008
  • 12 Desember 2008 - 01:00

    Vossakorv langt hjemmefra

    Du er kanskje en av de mange som har spist vossakorv allerede - her får du en annerledes måte å servere denne spesialiteten på.
    12. desember 2008
  • 08 Desember 2008 - 01:00

    Pølsesandwich i høyden

    Smakfulle, enkle måltider er perfekte nå som julestria begynner for fullt. God middag!
    08. desember 2008
  • 06 Desember 2008 - 01:00

    Festmeny med klippfisk

    Vi trår til med en skikkelig festmeny når tre retter med en av våre beste råvarer - klippfisk - skal på bordet.
    06. desember 2008
  • 03 Desember 2008 - 01:00

    Romanosalat med kremostdressing

    En knasende sprø salat med smakfull kylling og en kremete dressing er herlig midt i uken.
    03. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 15:00

    Julekonfekt

    Hva er vel bedre å gi venner og familie til jul enn hjemmelaget konfekt!? Det trenger ikke være veldig vanskelig heller - la alle barn prøve seg, store som små!
    01. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 01:02

    Kalkun og annen fugl

    "Hvit jul" er noe vi alle ønsker oss. Nå er det imidlertid ikke bare snø og vinteridyll vi tenker på, men også julemat med hvitt kjøtt. Forbruket av hvitt kjøtt er i sterk økning, og nye mattradisjoner er i ferd med å få fotfeste her i landet. Også i jula
    01. desember 2008