Wok er en hverdagsfavoritt for mange - siden tilberedningen er så rask og at du kan bruke masse grønnsaker.
Dagens rett
Foto: (Inkognito)
En wok som denne pirrer smaksløkene og sørger for at dagens grønne dose sikres
Deilige friske og knasende sprø grønnsaker med skalldyr - gjerne rester etter helgen - og masse smak. Det er ikke rart at wok er populært.
28 Januar 2025 - 00:00
Skalldyrwok med ingefær og soyasaus
Fremgangsmåte
- Skjær grønnsakene i pene, like store biter og wok de i oljen sammen med nudler og skalldyr.
- Krydre med revet ingefær, presset hvitløk og soyasaus.
- Bland til slutt inn frisk, hakket dill og legg limebåtene på toppen.
- Server umiddelbart.
Tips: Med alle disse grønnsakene i hus, kan du lage flere spennende wokretter ved å bytte ut scampi med fisk, kylling eller biffkjøtt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
-
Forsiden akkurat nå