Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Januar 2008 - 10:55

    11. februar i Oslo - Elegant portvinssmaking

    Bli med og smak seks flotte viner fra et av verdens beste portvinshus.
    28. januar 2008
  • 28 Januar 2008 - 09:00

    Oro blir lagt ned

    Restaurant Oro i Oslo legger ned virksomheten.
    28. januar 2008
  • 28 Januar 2008 - 01:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør deg klar for en skikkelig smakfull start på uken i det vi serverer en klassisk østerriksk rett.
    28. januar 2008
  • 26 Januar 2008 - 01:00

    Australsk festmåltid

    Vi feirer Australias nasjonaldag med en spesialkomponert meny fra en vaskeekte aussie.
    26. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 17:00

    Stenger Sveaborg

    Et av Skis eldste utesteder stenger dørene.
    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 16:48

    Test av viner fra Catalonia

    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 16:47

    Rødt fra Catalonia

    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 16:46

    Hvitt og rosé fra Catalonia

    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 15:00

    Blir hotelldirektør i Son

    Marit Bjørnland er direktør når Quality Spa & resort i Son begynner å ta i mot gjester i november.
    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 13:00

    Rettferdig cola til Norge

    Den første Fairtrade-sertifiserte colaen har kommet til Norge.
    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 12:00

    Herlige Manhattan

    Fra the Big Apple kommer denne klassikeren som har vært populær i 134 år.
    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 11:00

    Politisk nei til høydehotell

    Planutvalget i Haugesund har sagt nei til bygging av et 32 meter høyt hotell i sentrum.
    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 09:00

    Tidenes beste resultat

    Norlandia Rognan Hotell har lagt bak seg det beste året i hotellets historie.
    25. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 01:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig, saftig biff er en ypperlig avslutning på uken. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen optimal.
    25. januar 2008
  • 24 Januar 2008 - 17:00

    Søker vertskap

    Sandhaug Turisthytte trenger nye verter fra sommeren av. Da gir Rigmor og Edvar Sæbø seg som bestyrere.
    24. januar 2008
  • 24 Januar 2008 - 15:00

    Hellmann ny leder i Interbev AS

    Frode Hellmann er ansatt som Managing Director i Interbev AS. Han overtar etter Jan Dragseth som sluttet i selskapet i desember.
    24. januar 2008
  • 24 Januar 2008 - 13:00

    Lokal mat ga økt omsetning

    Ombygging og satsing på lokal mat gjorde at Selbusjøen Hotell & Gjestegård økte omsetningen med nesten 12 prosent i fjor.
    24. januar 2008
  • 24 Januar 2008 - 12:56

    Trygt, oversiktlig og enkelt

    Apéritif har tilrettelagt en ny og bedre bestillingsløsning for deg.
    24. januar 2008
  • 24 Januar 2008 - 11:00

    Rike ukrainere stiller krav

    Rike ukrainere gjør at kokker i Hafjell må følge med i timen.
    24. januar 2008
  • 24 Januar 2008 - 10:30

    Vinn tur til Antinori

    Den som går av med seieren i årets Young Sommelier of the Year 2. februar, får en opplevelsesrik tur til Antinori og Toscana. Sørg for at det blir deg.
    24. januar 2008
  • 24 Januar 2008 - 09:00

    Gode tider

    Restaurant Eik Annen Etage har formidabel omsetning etter at Petter Stordalen tok over driften sammen med Ole Johnny Eikefjord.
    24. januar 2008
  • 24 Januar 2008 - 01:01

    Eksotisk fransk

    Disse sørfranske vinene er ikke bare i en hittil ukjent klasse for seg, men hviler også på historiske røtter.
    24. januar 2008
  • 23 Januar 2008 - 21:27

    Planlegger nachspiel

    Restauratør og kokk Bjørn Tore Furset lurer på hvordan han skal tilby operagjestene i Bjørvika et godt nachspiel.
    23. januar 2008
  • 23 Januar 2008 - 20:33

    Ny mann hos Moestue

    Christopher Moestue har hentet inn Mattias Hallin. Han skal hjelpe til med å utvikle produktporteføljen i Moestue Grape Selections.
    23. januar 2008
  • 23 Januar 2008 - 13:00

    Lærlinger på Grüne Woche

    To lærlinger fra det nordnorske restaurantnettverket Arktisk Meny jobber med Gastronomisk Institutt på den norske standen under årets Grüne Woche.
    23. januar 2008