Anette Rambøl til Red & White

Anette Rambøl tok med seg ti års erfaring fra restaurantbransjen og sju års fartstid som salgssjef i vinbransjen da hun begynte i Red & White.
Redaksjonen
18 Februar 2008 - 17:00

Egentlig hadde hun lyst til å gjøre noe helt annet da hun sluttet i et konkurrerende selskap i sommer. Men etter et halvt år fikk hun et tilbud hun ikke kunne si nei til.
 
Spennende portefølje
- Red & White har en stor og spennende vinportefølje. Dessuten er det en hyggelig gjeng som jeg vet at jeg vil trives med, så jeg er klar for nye utfordringer, sier Rambøl.
 
Hun har tidligere jobbet på Bagatelle sammen med Eli Beate Kvalsund, som begynte i Red & White i mai. De to vil nå blant annet samarbeide om horecamarkedet i Oslo. Rambøl har også en sterk stilling i Stavanger, samt trøndelagsfylkene og Nord-Norge.
 
Øker kapasiteten
- Red & White satser sterkt på kundeservice, og med Anette på laget øker vi kapasiteten ytterligere, sier daglig leder Torgrim Frafjord.
 
- Hun har en erfaring, fagkunnskap og et kontaktnett som kommer alle parter til nytte. Dessuten har hun en høy stjerne i bransjen, som du bare oppnår ved å være seriøs og samtidig uhøytidelig og raus.
 
Fagkunnskap
Anette Rambøl har fagbrev i hotell- og restaurantfag og er utdannet vinkelner. Hun brenner for gode mat- og vinkombinasjoner, og elsker å formidle sin fagkunnskap. Dessuten er hun veldig fornøyd med at interessen og kunnskapen i restaurantbransjen er stigende.
 
- Det er viktig å gjøre det morsomt og interessant - for det er nettopp dét vin og mat er, sier Rambøl.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak noe skikkelig godt til morsdagen
Guide

Bak noe skikkelig godt til morsdagen

Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav
Dagens rett
Wok med reinskav i tortilla

Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav

Reinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak noe skikkelig godt til morsdagen
Guide

Bak noe skikkelig godt til morsdagen

Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav
Dagens rett
Wok med reinskav i tortilla

Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav

Reinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig
Dagens rett

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig

Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan
Ukens drink

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan

Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Paella laget fra bunnen behøver ikke ta lang tid
Dagens rett
Lettvint paella

Paella laget fra bunnen behøver ikke ta lang tid

Som denne oppskriften som gir mye god smak på bare en halvtime.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her