![](http://img.gfx.no/1515/1515206/original.jpg)
Kjøttsmuglingen fortsetter
![](http://img.gfx.no/1515/1515206/original.jpg)
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Bak noe skikkelig godt til morsdagen
Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav
Reinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Her får du mye burgundhistorie for pengene
Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
Bak noe skikkelig godt til morsdagen
Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav
Reinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig
Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan
Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Paella laget fra bunnen behøver ikke ta lang tid
Som denne oppskriften som gir mye god smak på bare en halvtime.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Her får du mye burgundhistorie for pengene
Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele saken