Skeie til Food and Fun

Geir Skeie skal delta i Food and Fun på Island.
Redaksjonen
19 Februar 2008 - 15:00

Skeie ble årets kokk i 2007 og norgesmester i kokkekunst 2003.
 
Til Reykjavik
Nå skal han være den norske deltageren under festivalen Food and Fun i Reykjavik.
 
Skeie er til daglig kjøkkensjef ved Restaurant Midtåsen i Sandefjord.
 
Sjuende gang
Food and Fun arrangeres for sjuende gang. Kokkekunst i verdensklasse blir kombinert med unike islandske opplevelser, alt utført av kokker fra hele verden.
Kokkene som er invitert skal samarbeide med hver sin restaurant i Reykjavik. Med dette utgangspunktet skal de komponere en meny basert på islandske råvarer.
 
Kokkene skal også konkurrere på festivalen. Også her skal islandske råvarer være i fokus.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak noe skikkelig godt til morsdagen
Guide

Bak noe skikkelig godt til morsdagen

Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav
Dagens rett
Wok med reinskav i tortilla

Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav

Reinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak noe skikkelig godt til morsdagen
Guide

Bak noe skikkelig godt til morsdagen

Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav
Dagens rett
Wok med reinskav i tortilla

Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav

Reinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig
Dagens rett

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig

Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan
Ukens drink

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan

Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Paella laget fra bunnen behøver ikke ta lang tid
Dagens rett
Lettvint paella

Paella laget fra bunnen behøver ikke ta lang tid

Som denne oppskriften som gir mye god smak på bare en halvtime.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her