Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Februar 2008 - 14:30

    Nyhetene på polet mars 2008

    28. februar 2008
  • 28 Februar 2008 - 14:29

    Champagne, hvitvin og rosévin

    28. februar 2008
  • 28 Februar 2008 - 14:28

    Fokusområde - Toscana

    28. februar 2008
  • 28 Februar 2008 - 14:27

    Annen mars rødvin


    28. februar 2008
  • 28 Februar 2008 - 09:00

    Stor konkursfare

    Hotell- og restaurantbedrifter er mest utsatt for konkurs. Det viser en ny undersøkelse fra analyseselskapet Experian.
    28. februar 2008
  • 28 Februar 2008 - 01:01

    Gode burgundkjøp

    Dette tilhører sjeldenhetene, men her får du ikke mindre enn tre av dem.
    28. februar 2008
  • 28 Februar 2008 - 01:00

    Tomatgryte med skinkebiff

    Enkle, smakfulle oppskrifter er herlig i en travel hverdag, og denne har en ekstra liten spiss til seg.
    28. februar 2008
  • 27 Februar 2008 - 17:00

    Satser etter konkurs

    Risør Hotel er konkurs, men en ny driftsansvarlig er allerede på gang.
    27. februar 2008
  • 27 Februar 2008 - 15:00

    Mye snusk på Røros

    Hygienesvikt, ulovlig skjenking og manglende dokumentasjon på omsetning ble oppdaget i en storkontroll på Rørosmartnan.
    27. februar 2008
  • 27 Februar 2008 - 13:00

    Håper på suksess

    Shen Liao har overtatt Skiptvedt kro og håper at det skal lykkes.
    27. februar 2008
  • 27 Februar 2008 - 11:00

    Dømt for ulovlig innleie

    Gulating Lagmannsrett har dømt Mood Restauranter AS for brudd på arbeidsmiljøloven.
    27. februar 2008
  • 27 Februar 2008 - 10:14

    Roederer tilbake i Norge

    Roederer har funnet tiden moden for å tilgode se det norske markedet med sine champagner. Ikke minst er luksuscuveen Cristal svært etterlengtet.
    27. februar 2008
  • 27 Februar 2008 - 09:00

    Alt eller ingenting

    Et samboerpar i Arendal måtte spise og drikke for alle pengene på et gavekort. Eller tape resten.
    27. februar 2008
  • 27 Februar 2008 - 01:01

    Italiener på billigsalg

    Denne søritalienske rødvinen må du bare like. Skikkelig billig er den også.
    27. februar 2008
  • 26 Februar 2008 - 17:31

    Jærsmaken til topps

    Tre år med gullmedalje var bare en oppvarming for Hans Voll og Jærosten. I fjor ble den kåret til årets gardsost.
    26. februar 2008
  • 26 Februar 2008 - 17:07

    Gründere med suksess

    Bare to måneder etter lanseringen har vinen til Telemarksgründerne Elisabeth og Tor Rett tatt en fjerdedel av markedet for norskprodusert vin.
    26. februar 2008
  • 26 Februar 2008 - 15:00

    Stordalen kjøper

    Home Properties, med Petter Stordalen i spissen, har kjøpt tomt for bygging av et nytt stort hotell i Göteborg.
    26. februar 2008
  • 26 Februar 2008 - 13:00

    Reenskaug bygger større

    Reenskaug hotell i Drøbak hadde planer om å bygge ut til å bli et hotell med 60 rom. Nå tenker eierne større.
    26. februar 2008
  • 26 Februar 2008 - 11:00

    NM til SMAK09

    Norgesmesterskapet i institusjonskokkfaget skal flytte fra Ålesund til Lillestrøm.
    26. februar 2008
  • 26 Februar 2008 - 09:00

    Torres med ny bodega

    I februar åpnet Torresfamilien den nye bodegaen sin for enkeltmarksvin. Bodegaen heter Bodega Waltraud.
    26. februar 2008
  • 25 Februar 2008 - 17:00

    Milepæl for Radisson SAS Plaza

    Radisson SAS Plaza nådde en ny milepæl forrige uke. Da kom nemlig gjest nummer fire millioner på besøk.
    25. februar 2008
  • 25 Februar 2008 - 15:00

    Satser på irsk festival

    Utestedet Fagers på Fauske satser på irsk festival i august. De håper på 3 000 gjester til irsk mat, musikk og øltelt.
    25. februar 2008
  • 25 Februar 2008 - 13:00

    Starter storkjøkken

    Kokkene Marit Larsen og Olaug Iren Utjbo starter en servicebedrift med både lunsjbar og cateringtjenester i Ryfylke.
    25. februar 2008
  • 25 Februar 2008 - 11:00

    Holdt kurs om kongekrabbe

    I anledning Arktisk Matfestival i Oslo arrangerte Arktisk Meny nylig kurs i bruk av kongekrabbe.
    25. februar 2008
  • 25 Februar 2008 - 10:20

    3. april i Oslo - Kokkekurs - Asiatiske spesialiteter

    Bli med på et kurs du sent vil glemme sammen med noen av Norges beste kokker.
    25. februar 2008