Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 Mars 2008 - 16:05

    Velsmakende hverdagsluksus

    Med frossen andelever får du et produkt som er ferskere enn ferskt. I hendige porsjoner som gjør at det ikke nødvendigvis bare er for de store anledninger. Selv Paul Bocuse har trykket det til sitt bryst.
    04. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 15:00

    Holmsbu Spa rammes

    Det dårlige kollektivtilbudet til Hurum rammer Quality Spa & Resort Holmsbu.
    04. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 13:00

    FoodExpo 2008 er igang

    FoodExpo 2008 åpnet i Herning søndag.
    04. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 11:00

    Norsk laks i Polen

    Norsk laks var i sentrum da Contest for Gastronomic Schools in Southern Poland ble arrangert for tiende år på rad i Krakow.
    04. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 09:00

    Opplever kokkeflukt

    Flere hoteller og restaurant opplever kokkeflukt. Mange kokker velger normal arbeidstid i forskjellige kjøttdisker.
    04. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 17:00

    Ung kjøttmester sikret medaljer

    Aleksander Høe imponerte med sine kjøttkunnskaper og tok både gull og sølv i det uoffisielle EM for kjøtt denne uken.
    03. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 15:00

    Vil trene servicebedrifter

    Norske servicebedrifter burde ha mer fokus på å selge produkter og tilleggsprodukter enn å bare selge det kunden ber om.
    03. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 13:00

    Redder norske arbeidsgivere

    Mange arbeidsgivere i Buskerud må ha utenlandsk arbeidskraft for å kunne fortsette driften på samme nivå.
    03. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 11:00

    Fuktig aften i Mandal

    Det ble en fuktig aften da springflo oversvømte restauranten Smak & Behag i Mandal i helgen.
    03. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 09:30

    Anderledes delikatesse

    Litt luksus i hverdagen skal det være plass til. Her finner du flotte oppskrifter og gode tips på and.
    03. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 09:00

    Norgesmestere kåret

    Christian Andre Pettersen og Janey Chen ble i helgen norske lærlingmestere i kokkekunst.
    03. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 01:00

    Kjøttkaker i balsamico

    De tradisjonelle kjøttkakene har fått italiensk følge i sausen i dagens spennende oppskrift.
    03. mars 2008
  • 02 Mars 2008 - 01:32

    Nykommer rett til topps

    24 år gamle Christopher Kolbu tok storeslem under helgens NM i Baristakunst.
    02. mars 2008
  • 02 Mars 2008 - 01:00

    Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

    Deilige kalkunfileter kan med fordel tilberedes på en kontrollert måte og bli til de lekreste retter.
    02. mars 2008
  • 02 Mars 2008 - 00:58

    Vant NM i Baristakunst

    24 år gamle Chris Kolbu tok storeslem under helgens NM i Baristakunst. Konkurransen, som ble arrangert under Kaffefest 2008 på Gastronomisk Institutt i Oslo, samlet store deler av kaffeeliten.
    02. mars 2008
  • 29 Februar 2008 - 23:00

    En Kopp i Bodø med nye eiere

    En Kopp har vært eid av Nico Kristiansen, Erik Tostrup og Geir Are Jensen siden januar 2001. Nå har de solgt.
    29. februar 2008
  • 29 Februar 2008 - 22:15

    Firkantede regler

    En arbeidssøker med erfaring som kokk fra Sverige og Tyskland sliter med å få arbeidstillatelse i Norge.
    29. februar 2008
  • 29 Februar 2008 - 21:30

    Årets Konferansested er kåret

    Scandic Bergen City er kåret til Årets konferansested 2007 av Confex Norge AS.
    29. februar 2008
  • 29 Februar 2008 - 20:35

    Stor importøkning av parmesan

    Det norske konsumet av Parmigiano Reggiano øker stadig.
    29. februar 2008
  • 29 Februar 2008 - 18:08

    Nattklubb ingen hindring

    Strut i Tromsø er noe så unikt som en nattklubb der råvarekvalitet og håndverk samt et spennende barkart står i fokus.
    29. februar 2008
  • 29 Februar 2008 - 15:42

    Opprettholder vedtak

    Helse og omsorgsdepartementet opprettholder fylkesmannens vedtak om å frata Color Line skjenkebevillingen i to dager.
    29. februar 2008
  • 29 Februar 2008 - 12:00

    Bare blåbær

    Det finnes knapt noe mer norsk enn blåbær, og denne uken har vi krysset det med en lidenskapelig mojito.
    29. februar 2008
  • 29 Februar 2008 - 01:00

    Biff med aromasmør

    En saftig biff med herlig smaksatt smør og en frisk potetsalat avslutter denne uken.
    29. februar 2008
  • 28 Februar 2008 - 19:03

    Viste frem lokalmat

    Regional Matkultur Østfold/Akershus har vært på Island og vist frem lokale matprodukter.
    28. februar 2008
  • 28 Februar 2008 - 17:19

    Satser i Rygge

    Hotell- og familierestauranten Marché Rygge Vest markedsfører seg nå aktivt som flyplasshotell. Snart får gjestene tilbud om gratis buss til flyplassen.
    28. februar 2008