Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 Juni 2010 - 01:00

    Jarlsbergsalat med eple og fennikel

    I dag serverer vi en salat med spennende kombinasjon av norske delikatesser og med en fransk touch.
    09. juni 2010
  • 08 Juni 2010 - 16:46

    Nå med mel i skjegget

    De populære kokkene i Hairy Bikers, blir nå bakere. De legger ut på veien for å utforske vår tidløse kjærlighet til brød, kaker, bakverk og paier, på sin egen uforlignelige, "lovløse" måte.
    08. juni 2010
  • 08 Juni 2010 - 11:34

    Danner matfront i nord

    Matprodusenter i Finnmark samler troppene.
    08. juni 2010
  • 07 Juni 2010 - 01:00

    Linsesalat med fetaost

    Hvem har sagt at det er kjedelig å være vegetarianer? Her har du en oppskrift hele familien vil elske.
    07. juni 2010
  • 06 Juni 2010 - 01:00

    Østers naturell

    Søndag den 6. juni møtes Norges beste østersåpnere til dyst i NM i østersåpning på Aker Brygge i Oslo, og det er klart vi har østers på menyen denne dagen.
    06. juni 2010
  • 05 Juni 2010 - 01:00

    Flintstek med tomatpakker

    Marinert flintstek hører sommeren til, og her kan du lage hele middagen rett på grillen. Nyt sommeren.
    05. juni 2010
  • 04 Juni 2010 - 01:00

    Biffsalat med asparges

    En lang arbeidsuke avslutter vi feiende flott med en knasende sprø salat med saftig biff.
    04. juni 2010
  • 03 Juni 2010 - 14:58

    Underjordisk velsmak

    35 meter under jorden, i Blaafarveværkets koboltgruver, får gruveosten sin unike karakter. En spennende nyhet som har oppstått i samarbeid med en lokal aktør, Eiker Gårdsysteri.
    03. juni 2010
  • 03 Juni 2010 - 11:53

    Legger nattelivet på Tynset dødt

    Ikke mye igjen når kafé og nattklubb stenger dørene.
    03. juni 2010
  • 03 Juni 2010 - 11:28

    Dolly satser gastronomisk

    Dolly Dimple's lanserer ny meny i samarbeid med Gastronomisk Institutt.
    03. juni 2010
  • 03 Juni 2010 - 01:00

    Grillspyd med svinekjøtt og aprikos (video)

    Det er enkelt å lage sunn grillmat, og hvorfor ikke servere en deilig grillsaus til? Her ser du video av hvordan du gjør det.
    03. juni 2010
  • 02 Juni 2010 - 01:00

    Denne burgeren gir deg god samvittighet og ikke minst mye god smak

    For her bugner det av grønt på ingredienslisten.
    02. juni 2010
  • 01 Juni 2010 - 18:55

    Smittsom sesongspising

    Den kulinariske frisjelen og kokken Valentine Warner kombinerer sine to lidenskaper i livet - mat og natur - når han jakter, fisker og kokkelerer sin vei igjennom Storbritannia mens han lager deilige måltider med det aller beste fra de ulike årstidene.
    01. juni 2010
  • 31 Mai 2010 - 01:00

    Kyllingkarbonade med speilegg og salsa

    Det er deilig å kunne begynne uken med et enkelt måltid slik som denne flotte oppskriften.
    31. Mai 2010
  • 30 Mai 2010 - 01:00

    Skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem

    Med friske reker har du utgangspunktet for denne enestående suppen som er en perfekt avslutning på uken.
    30. Mai 2010
  • 29 Mai 2010 - 01:00

    Didriks meksikanske festmeny

    Lag en skikkelig festmiddag av Didriks kaliber i det vi benker oss for å følge Melodi Grand Prix i dag.
    29. Mai 2010
  • 28 Mai 2010 - 01:00

    Når kyllingfilet serveres på denne måten, blir den ekstra god

    En kjapp tur på grillen og med saftig agurksalat og mykt nanbrød, gjør kyllingmiddagen uimotståelig. Du kan selvfølgelig også bruke stekepannen.
    28. Mai 2010
  • 27 Mai 2010 - 01:00

    Dansk millionbiff

    Det er på tide med en skikkelig dansk godbit til middag i dag, og denne blir fort en favoritt for hele familien.
    27. Mai 2010
  • 24 Mai 2010 - 01:00

    Så lenge ingrediensene er på topp, blir også smaken god

    For selv om denne salaten er superenkel og lettlaget, er den også riktig god og mettende.
    24. Mai 2010
  • 21 Mai 2010 - 01:00

    Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

    Ta for deg av sesongenes beste råvarer og lag deg et skikkelig festmåltid denne fredagen.
    21. Mai 2010
  • 19 Mai 2010 - 01:00

    Grillede svinemedaljonger med aprikos

    Det er ingen grunn til ikke å grille selv om det er midt i uken - prøv denne deilige oppskriften.
    19. Mai 2010
  • 18 Mai 2010 - 17:00

    Utrydningstruet fe på bordet

    De er få, men både melk og kjøtt er godt.
    18. Mai 2010
  • 18 Mai 2010 - 01:00

    Kyllingfilet med råkost og pasta

    Etter gårsdagens store fest er det deilig med en enkel og lett middag. Prøv bare oppskriften selv.
    18. Mai 2010
  • 17 Mai 2010 - 01:00

    Nasjonaldagsmeny

    Den store festdagen fortjener et skikkelig festmåltid, og her kan du se video av hvordan du lager flere av rettene. Gratulerer med dagen.
    17. Mai 2010
  • 16 Mai 2010 - 01:00

    Norske tapasretter

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til norsk fingermat til nasjonaldagen.
    16. Mai 2010