Gratinerte nachos
Fremgangsmåte
Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne.
Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakken.
Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel resten av ingrediensene på toppen, osten til slutt.
Gratiner i stekeovn på 225 grader i ca. 5 minutter.
Server med ekstra sterk salsa eller tabasco, rømme og hjemmelaget guacamole ved siden av.
Flere deilige retter med nachos
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
Hjemmelaget guacamole
Fremgangsmåte
- Skrell avocadoene og del i to.
- Mos hvitløken med litt salt i en morter.
- Tilsett sitronsaft og hell over avokadokjøttet.
- Mos alt sammen med en gaffel og smak til med evt. mer sitronsaft.
- Tilsett de andre ingrediensene og rør til jevn masse.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Grillet quesedilla med chorizo
Fremgangsmåte
Legg chorizo, brie, tomater og ruccula på en halvdel av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen.
Grill tortillaene på begge sider på svak varme til de er gylne.
Skjær quesadillasene opp i kakebiter og server.
Serveres gjerne med guacamole og salsa ved siden av, samt en god salat.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
Het feta
Fremgangsmåte
- Fylte chilifrukter er en perfekt forrett eller en liten smårett. De beste typene til dette formålet er Hungarian Hot Wax, Aji Blanco Cristal, Hot Banana eller Jamaican Bell.
- Del fruktene uten å ta bort skallet. Fjern frø og mellomvegger.
- Fres bacon, løk og selleri i olje. Tilsett osten, krydderene og de hakkete rekene og bland godt.
- Press massen ned i chilihalvdelene. Gratiner i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 214.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
Fajitas med biffstrimler
Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i strimler og mariner biffstrimlene i marinaden i ca. 30 minutter.
- Sil marinaden fra kjøttet (men ta vare på den) og brun det i varm stekepanne sammen med grovhakket løk, paprika og finhakket jalapeno i ca. 5 minutter.
- Rør inn litt av marinaden i kjøttblandingen det siste minuttet. Smak til med salt og pepper.
- Varm tortillaene i stekeovnen innpakket i alufolie.
- Ta dem ut og fyll med kjøttblandingen.
- Brett tortillaene som en konvolutt.
- Server med hjemmelaget guacamole , varme bønner, rømme og litt salsa.
Flere spennende retter med fajitas finner du her
Her er våre beste tex-mex-oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG