Kyllingfilet med spekeskinke og kål
Fremgangsmåte
- Rull spekeskinke rundt hver kyllingfilet og fest med tannpirkere.
- Stek filetene raskt på begge sider i en panne.
- Legg dem i en ildfast form og stek videre i ovn ved 200 grader i ca 10 minutter.
Server kyllingfiletene med lettkokt kål (nykål, sommerkål eller spisskål) og nypoteter rullet i smør og finhakket persille.
Flere gode tilbehør finner du her
Tips: Du kan gjerne grille kyllingen. Pensle da filetene med litt nøytral olje og legg dem med skjøten ned på den varme siden av grillen.
- Snu filetene slik at de får en fin stekeskorpe over det hele før du flytter dem over til den kalde siden av grillen.
- La filetene ettersteke over indirekte varme i ca. 10 minutter.
- Bruk gjerne grillen til å lage tilbehør som grillet asparges, ferskpoteter (nypoteter), mais eller annet.
Våre beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 289.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
85 POENG