Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Oktober 2008 - 17:00

    Renaa åpner restaurant

    Sven Erik Renaa skal åpne gourmetrestaurant i Stavanger.
    24. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 15:00

    Sliter i Tromsø

    Tromsøs to ledende utelivselskaper sliter tungt.
    24. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 14:00

    Madrids redningsmann

    Sergi Arola har løftet Madrid-kjøkkenet ut av sine kasseroller og inn i verdenseliten. Men den allestedsnærværende kokken har ikke tenkt å hvile på laurbærene.
    24. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 13:00

    Forlater GI-styret

    Eyvind Hellstrøm er på vei ut av styret til Gastronomisk Institutt (GI).
    24. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 12:00

    Frekk fristelse

    Lekkert rød, forfriskende og rik, men med en iskald skulder. La deg forføre av denne ukens drink.
    24. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 10:30

    Arrangerer gourmetaften

    Kokkenes Mesterlaug i Narvik arrangerer gourmetaften på Victoria Restaurant i morgen.
    24. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 09:58

    Vil servere alle

    Som følge av ny lovgivning starter en kampanje som heter Litt enklere.
    24. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 01:00

    Kalvefilet i gressløkssaus

    Hurra - helgen er her, og vi feirer fredagen med noe av det beste du kan servere - kalv.
    24. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 18:45

    Saksøker staten

    Contra bar i Bergen saksøker staten.
    23. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 16:44

    Verdens beste kokkelandslag

    Det norske kokkelandslaget knuste konkurrentene i kokke-OL i Tyskland og sikret Norge sitt første OL-gull.
    23. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 13:35

    Norge vant OL

    Norge presterte til gullnivå også med varmmaten i kokke-OL. Dermed ble det seier til slutt.
    23. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 13:05

    Ingers Kro vant Ganefart

    Ingers Kro og Restaurant i Hol i Hallingdal er kåret til vinner av Ganefart 2008.
    23. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 11:30

    Ikke mer bråk

    Nattklubben Styx i Elverum har ikke registrert økt omsetning eller mer bråk etter at Hamar endret sine skjenketider.
    23. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 10:46

    Smaksbærbombe fra taxfreen

    Så mye solbær for hundre kroner finner du bare i taxfreehylla.
    23. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 10:21

    Hellegaard konstituert

    Anders Hellegaard er konstituert som leder for Gastronomisk Institutt i Stavanger.
    23. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 01:01

    Vin med visjoner

    Enten du digger Bob Dylan eller ei, er dette viner du ikke bør la forbli uprøvd.
    23. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 17:00

    Kan utsette i Brønnøysund

    Olav Thon Gruppen vurderer lønnsomheten av å bygge ut Thon Hotell i Brønnøysund.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 15:00

    Tøff konkurranse

    Det blir tøff konkurranse når fem elevlag og seks lærlinglag braker sammen i kokkekamp i Telemark kommende lørdag.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 13:15

    Delikat stygging

    Landbasert oppdrett av dypvannsfisken flekksteinbit høres ut som en motsetning, men Tomma Marinfisk har klart å knekke koden som skal gjøre den til den nye gourmetfisken.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 13:00

    Tjente 100 millioner

    Choice Hotels Scandinavia tjente 100 millioner kroner i september.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 11:00

    Vil utvide i Sandefjord

    Sandefjord Motor Hotel vil ha større plass for å bedre arbeidsforholdene.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 09:00

    Ikke gulltider i Bergen

    Utelivsbransjen er generelt sett ingen gullgruve i Bergen.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 01:01

    Godt nytt til pastaen

    Pastaelskerne er blitt bønnhørt med to nye favoritter. En til de lettere versjonene, og en til de kraftigste kjøttsausene.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 01:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    22. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 17:00

    Presses på jobb

    Hotell- og restaurantansatte presses på jobb selv om de er syke. Dermed kan de lett smitte gjestene.
    21. oktober 2008