Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 Februar 2009 - 17:00

    Lanserer ølnyheter

    I februar lanserer Aass Bryggeri syv ølnyheter.
    09. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 16:08

    Perfeksjon er målet

    Bak Tesserons cognacer står en av de mest fremgangsrike Pauillac-produsentene og det kjennes på smaken. Bare det beste - og tilsynelatende eldste - er godt nok.
    09. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 15:00

    Løser ingenting

    Utelivsnestor Harry Granås i Tromsø går hardt ut mot regjeringens forslag om å innskrenke skjenketidene med en time.
    09. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 13:00

    Vil fremme norsk mat

    Geir Skeie og andre norske kokker ber partiledere engasjere seg mer for å fremme norsk matproduksjon.
    09. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 11:00

    Åpner nytt i Molde

    Hotell Molde åpner snart Restaurant Gørvell.
    09. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 09:00

    Erlbeck vant NM

    Annemari Erlbeck vant NM i konditorkunst som ble arrangert under Smak09.
    09. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 01:00

    Kjøttkaker i balsamico

    De tradisjonelle kjøttkakene har fått italiensk følge i sausen i dagens spennende oppskrift.
    09. februar 2009
  • 08 Februar 2009 - 01:00

    Festmeny til mor

    I dag feirer vi alle mødre med en deilig meny som nærmest lager seg selv.
    08. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 20:08

    Bølgen & Moi nedbemanner

    Bølgen & Moi har sagt opp ansatte og tilbyr samtidig lavere priser. Alt på grunn av finanskrisen.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 19:08

    Klager på skjenkebevillings-nekt

    Hotel Wassilioff i Stavern klager på inndraging av skjenkebevilling etter at en servitør serverte alkohol til en person under 20 år.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 18:05

    Pizza-NM er avgjort

    Bardu og Tønsberg utmerket seg i årets Pizza-NM.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 17:14

    Ny sjef i Sunndalsøra

    Jens Brokmann er ny sjef på Norlandia Sunndalsøra Hotell.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 14:15

    Hva med Venus' navle?

    Det var intet mindre enn kjærlighetsgudinnens navle som inspirerte formen på en av de mest kjente fylte pastatypene.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 12:00

    Det er slik du mikser en helt spesiell champagnecocktail

    Gjør stas på din kjære med en herlig champagnecocktail.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 11:10

    Stjerner og fingerbøl

    En ekstra minestrone blir ikke den samme uten de små dekorative pastaene.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 09:00

    Pris til Gårdsand

    Aadne Søyland fra Gårdsand i Vestfold fikk årets Kompetansepris.
    06. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 20:15

    Får flytte løyvet

    Tre års kamp er over. Restaurant Invest får ta med skjenkeløyvet til nye lokaler.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 19:13

    Hvarnes ble Årets kokk

    Gunnar Hvarnes fra Gastronomisk Institutt i Stavanger er Årets Kokk 09.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 17:00

    Gjestene bestemmer prisen

    Restauranten Little Bay i London har funnet en ny måte å lokke gjester på under finanskrisen. Kundene bestemmer prisen.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 15:58

    Får skjenke til tre

    Puber og restauranter i Oslo sentrum får fortsatt skjenke øl, vin og brennevin til tre om natten.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 15:03

    Peppermøllen selges

    Den tradisjonsrike restauranten Peppermøllen i Tromsø selges.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 14:50

    Blir Radisson Blu

    Hotellkjeden Radisson SAS skifter navn til Radisson Blu for å markere at samarbeidet med SAS er avsluttet.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 09:26

    Fra skruer til prestekvelere

    Den mest fantasifulle pastaen finner vi utvilsomt blant de korte typene.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 01:01

    Solide burgundere til godpris

    Denne produsenten leverer solid pinot noir-kvalitet år etter år. Og nå i form av den beste årgangen på lenge.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 01:00

    Gulrotsuppe med ingefær og krepsehaler

    En rykende varm suppe er deilig på kalde vinterdager, og her får du en spennende ny oppskrift.
    05. februar 2009