Hvis du er lei chardonnay men liker hvitvin med litt trøkk, er denne ukes vin noe for deg. Den er ikke bare veldig god men også innenfor de flestes budsjettrammer.
Skal du være hjemme i påsken, kan du prise våren med to svært prisgunstige australske viner. Og skal du på fjellet rekker du fortsatt å få med deg et par flasker.
Ukens vin er et strålende eksempel på at fersk rødvin kan være noe helt annet enn saft med alkohol. Denne gjør seg nemlig veldig godt på matbordet og tåler sågar lagring.
Stor saftighet samt eleganse kombinert en tanke røffhet er kjennetegnet på ukens viner som matcher godt opprinnelseslandets viktigste eksportvarer - tango og mørt oksekjøtt.
Selv om du ikke er så opptatt av å markere frigjøringen fra svenskene, kan du ha stor glede av denne hundreårsvinen som selvsagt er priset til en hundrelapp.
Hvis sparing preger ditt husholdningsbudsjett for tiden, og du begynner å bli lei den samme boksvinen, er ukens viner alternativer med et langt større raffinement, uten at det går utover prisen.
Hvis du ikke har handlet inn champagnen til nyttårsaften ennå, eller ikke vet hva du skal velge, får du noen gode råd her. Og da snakker vi om det du nyter til den vellagete maten.