Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 Juli 2012 - 16:05

    Kulinarisk kreative Istria

    Europas best bevarte hemmelighet for matglade turister ligger på Istria-halvøya i det nordlige Kroatia.
    09. juli 2012
  • 09 Juli 2012 - 12:00

    Rema og flere restauranter til Bjørvika

    REMA 1000 har gått sammen med Veidekke om en større satsing nær Operaen i Oslo.
    09. juli 2012
  • 28 Juni 2012 - 17:21

    Tilbake til gårdskjøkkenet

    Det tradisjonelle svenske gårdskjøkkenet og selvberging lokker gjester fra hele verden til sensasjonen Fäviken Magasinet.
    28. juni 2012
  • 28 Juni 2012 - 14:10

    Solskinn i skoleferien

    Skolebrød, solskinnsboller eller solboller - med eller uten melisglasur og kokos. Kjært barn har mange navn og finnes i et utall varianter.
    28. juni 2012
  • 22 Juni 2012 - 15:00

    Slik styler du jordbærene

    Også de norske jordbærene kan ha godt av litt smakskraftig styling. Bare prøv denne oppskriften.
    22. juni 2012
  • 14 Juni 2012 - 14:10

    Sommer, sol og sitron

    I Norge inviterer vi på kaffe og kaker, andre steder er te og bakverk mer vanlig. Det er lite som kan måle seg med te, scones og lemoncurd.
    14. juni 2012
  • 07 Juni 2012 - 14:10

    Lag noe sprøtt til kaffen

    Kaffen smaker skikkelig godt med en knasende sprø mandelflarn ved siden av.
    07. juni 2012
  • 21 Mai 2012 - 12:58

    Tango og tomater

    Argentinske Mauro Colagreco som bare har vært i Frankrike i åtte år, ble i fjor kåret til årets chef av GaultMillau. Noe som er ganske sensasjonelt i det konservative landet.
    21. Mai 2012
  • 15 Mai 2012 - 14:25

    En ekte festdessert

    Karamellpudding er en perfekt dessert til 17. mai. Denne festpyntete utgaven vil garantert gjøre seg bemerket på koldtbordet.
    15. Mai 2012
  • 09 Mai 2012 - 05:00

    Grillsikkerhet

    Grillsesongen er i gang over hele det ganske land. Noen sikkerhetstips er viktig å ta med seg ut i varmen.
    09. Mai 2012
  • 30 April 2012 - 15:30

    Positiv drivhuseffekt

    Skye Gyngell, som har vært kokken til Madonna og Guy Ritchie og er Nigella Lawsons personlige favoritt, fant drømmejobben i et landlig gartneri.
    30. april 2012
  • 17 April 2012 - 16:20

    Henrik blir Tour de France-kokk

    Henrik Orre skal lage "sykkelretter" under verdens største sykkelritt.
    17. april 2012
  • 30 Mars 2012 - 11:00

    Slik lykkes du med eggpyntingen

    Det å pynte egg hører påsketiden til. Vi gir deg tipsene du trenger for å lykkes.
    30. mars 2012
  • 28 Mars 2012 - 12:47

    Legger ned matfagklasser

    Åtte skoleklasser på restaurant- og matfag legges helt eller delvis ned i matfylket Rogaland.
    28. mars 2012
  • 21 Mars 2012 - 20:27

    Gull til Ørjan Johannessen

    Ørjan Johannessen var best da det gjaldt og tok førsteplassen i årets Bocuse d’Or Europe. Vi viser deg bildene av hans kreasjoner.
    21. mars 2012
  • 21 Mars 2012 - 20:19

    Heldiggrisene i Vestby

    Vestby videregående skole sørger for at elevene lærer seg kjøttfaget fra grunnen av. Samtidig skaffer de seg en dypere forståelse for både dyrevelferd og hva som skaper den gode smaken.
    21. mars 2012
  • 21 Mars 2012 - 18:04

    Nidar er årets mat- og drikkeprodusent

    Vant prisen for satsing på innovasjon, arbeidsmiljø og kompetanse.
    21. mars 2012
  • 19 Mars 2012 - 11:00

    Går for gull

    Denne uken er det duket for den europeiske kvalifiseringen til neste års Bocuse d’Or i Lyon. Vi krysser fingre for Ørjan Johannessen.
    19. mars 2012
  • 12 Mars 2012 - 02:00

    Koteletter med fargerik rotmos

    I en travel hverdag er koteletter deilige å ty til, og det er ingenting i veien for å servere dem på nye, spennende måter.
    12. mars 2012
  • 27 Februar 2012 - 11:57

    Rekordår for skreien

    Aldri tidligere har det blitt registrert større forekomster av skrei enn i fjor. Nå er årets tokt i gang og det er om mulig enda mer fisk.
    27. februar 2012
  • 09 Februar 2012 - 15:10

    Disse munnfullene er det alltid plass til

    Hjemmebakte brownies går i en egen mage. At de kommer til å få fart på seg er ubestridt. Lag derfor dobbel porsjon, for disse seige kakene er holdbare.
    09. februar 2012
  • 23 Januar 2012 - 11:51

    Big Horn åpner sin 31.

    Big Horn Steak House lover lutefisk på Hamar.
    23. januar 2012
  • 23 Januar 2012 - 11:36

    Renaa til Solsiden

    Sven Erik Renaa åpner «Matbaren» på Solsiden i Trondheim.
    23. januar 2012
  • 20 Januar 2012 - 03:00

    Festmeny til kalvens pris

    Med kalv til både forrett og hovedrett blir det en smakfull søndag som avsluttes med en herlig dessert.
    20. januar 2012
  • 17 Januar 2012 - 11:15

    Den populære båndpastaen

    Etter at båndpasta ble tilgjengelig i fersk form, er det stadig flere som foretrekker denne typen. Men den har sine klare bruksområder.
    17. januar 2012