Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 16 Desember 2012 - 11:43

    Pinnekjøtt på julaften?

    Pinnekjøtt eller saueribbe, fåreribbe eller bare ribbe - kjært barn har mange navn. Én ting kan vi likevel enes om, pinnekjøttet vinner stadig nye venner.
    16. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 11:41

    Julemenyen - Kaker og desserter

    Her finner du det du trenger for at den søte avslutningen skal bli blant julens virkelige høydepunkter.
    10. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 11:40

    Julemenyen - Koldtbord, pålegg og småretter

    Skal du by på julefrokost eller julelunsj i år, finner du alt du trenger av oppskrifter her.
    10. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 11:39

    Julemenyen - Fisk

    Hvordan du får suksess med alle julens fiskemåltider finner du oppskriftene til her.
    10. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 11:38

    Julemenyen - Kjøtt

    Kjøttmiddagene er for mange de viktigste med hele julefeiringen. Her er oppskriftene som gjør at du lykkes.
    10. desember 2012
  • 05 Desember 2012 - 12:41

    Sild som tapas

    Lag en rekke tapasretter av fersk sild og du har et festmåltid som gir lite utslag på matbudsjettet. Lett å finne godt drikke til er det også.
    05. desember 2012
  • 04 Desember 2012 - 01:05

    Serverer du silda slik, vil alle ha mer

    Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.
    04. desember 2012
  • 03 Desember 2012 - 13:54

    Les den fantastiske historien om silda

    Du blir ikke bare snill og sunn av å spise sild. Den er en usedvanlig velvillig partner på kjøkkenet. Du må bare oppdage den først.
    03. desember 2012
  • 23 November 2012 - 03:00

    Oksehalesuppe eller suppelapskaus til helgen

    Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er vel verdt å vente på. Du får selvfølgelig også nydelige drikkeforslag og en noe enklere rett i tillegg.
    23. november 2012
  • 22 November 2012 - 01:05

    Helstekt kalkunfilet med eplesaus og Pascals blåbærterte

    I dag får du to herlige oppskrifter på kalkun og en herlig søt avslutning signert selveste Pascal som er en av finalistene i Beste norske kokebok 2012.
    22. november 2012
  • 15 November 2012 - 16:59

    Ringerikserten - en beskyttet matskatt

    Ringerikserter fikk i 2004 sin velfortjente opprinnelsesbeskyttelse. Denne ertesorten er Norges eldste jordbruksvare som fremdeles dyrkes. På Ringerike er den fortsatt fast tilbehør til bondekost som lutefisk og rakefisk, men er klar for nye partnere.
    15. november 2012
  • 15 November 2012 - 14:10

    Hva med en bløtkake med eggekrem og aprikos?

    Denne uken gjør vi det stort, saftig og veldig godt. Her er oppskriften på en Bløtkake med stor B.
    15. november 2012
  • 11 November 2012 - 12:50

    Ekte eller uekte lutefisk?

    Vær på vakt når butikken annonserer med ekte lutefisk. For det er slett ikke sikkert fiskedisken byr på ekte vare.
    11. november 2012
  • 08 November 2012 - 00:00

    Matministeren kastet ut fra restaurant

    Da Trygve Slagsvold Vedum stakk innom i Mathallen, kokte det over for restaurantkonge Jan Vardøen.
    08. november 2012
  • 07 November 2012 - 23:00

    Server Barack Obamas skrytemiddag

    Det er ikke sikkert det er denne retten Barack Obama serverer venner og kjente for å feire en ny periode som president i USA, men han er mektig stolt av den.
    07. november 2012
  • 30 Oktober 2012 - 09:00

    Drømmer om matrevolusjon

    Det nye nordiske kjøkken er på hele verdens lepper – og ganer. Noma er fyrtårnet for denne heteste av alle mattrender som nå har en rekke avleggere, blant andre norske Maaemo. Men ikke bare i restaurantverdenen, for følere finnes også langt inn i næringsm
    30. oktober 2012
  • 15 Oktober 2012 - 01:05

    Raskt, men også sabla godt

    Omelett er verdens raskeste og kanskje også rimeligste middag. Dagens oppskrifter ekstra god.
    15. oktober 2012
  • 09 Oktober 2012 - 09:00

    Det møreste møre

    Kvaliteten på kjøttet er første prioritet for reinslakterne i Sørreisa. Stress er derfor bannlyst.
    09. oktober 2012
  • 05 Oktober 2012 - 06:00

    Reale pengebinger

    Amerikanske kjemperestauranter håver inn store penger. Tavern on the Green i New Yorks Central Park er en av dem.
    05. oktober 2012
  • 02 Oktober 2012 - 10:33

    Mathallen i Oslo endelig åpen

    I dag er det en merkedag for alle matinteresserte idet Oslos nye matmekka, Mathallen, åpner sine dører for publikum.
    02. oktober 2012
  • 21 September 2012 - 08:00

    Lun og lettvint eplekake

    Lun eplekake med kald vaniljeis eller pisket krem er definitivt et av høstens høydepunkter. Her er en enkel og rask oppskrift.
    21. september 2012
  • 18 September 2012 - 01:05

    Panert fisk med smak av karri

    Det er ingen motsetning mellom superrask og god. Det er dagens ganske hverdagslige oppskrift et bra eksempel på.
    18. september 2012
  • 12 September 2012 - 16:19

    Rekordstor matfestival i Oslo

    Førstkommende fredag og lørdag er det med Matstreif duket for en matfest av de sjeldne på Rådhusplassen i Oslo.
    12. september 2012
  • 06 September 2012 - 13:10

    Denne uken gir vi deg oppskriften på en kontrastfylt kake.

    Denne uken gir vi deg oppskriften på en kontrastfylt kake. En saftig mørk sjokoladebunn toppet med et tykt lag hvit krem og fristende røde rips.
    06. september 2012
  • 04 September 2012 - 10:03

    Norgesmester for sjette gang

    Heini Petersen er nok en gang Norges beste østersåpner.
    04. september 2012