Arrangøren Innovasjon Norge har som mål å slå fjorårets rekord på 150.000 besøkende under det årlige Matstreif. Den åttende gangen denne matfestivalen i Oslo sentrum finner sted, bys det på i alt 140 utstillere. Hvorav de fleste er salgsboder fylt til randen med høstens grøde. Matstreif samler ikke bare Bondens Marked-deltakere fra store deler av landet, men har også egne sjømat- og grønnsakstorg.
Kurs
Dessuten er det mulig å smake i alt 62 forskjellige norskbryggete øl i ølteltet. Videre bys det på kurs i nedskjæring av lam, soppkurs og introduksjon til hjelpemidler på kjøkkenet. Høydepunktet er likevel kurset om nordisk økologisk mat med Maaemos kjøkkensjef, Espen Holmboe Bang, Norges nye kulinariske turistattraksjon.
Konkurranser
Som vanlig avholdes det en rekke konkurranser og moro for ungene. Komplett program og kart over utstillere finner du på www.matstreif.no.