Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 November 2013 - 10:55

    Lammegryte med spansk twist

    Når lammekjøttet får smak av Spania, er det naturlig at også drikkefølget kommer derfra.
    20. november 2013
  • 20 November 2013 - 06:00

    Årets ferskeste vin er her

    2013 viser seg som en god årgang for beaujolais nouveau. Liker du ikke så fersk vin, har området også annet godt å by på.
    20. november 2013
  • 19 November 2013 - 11:36

    Nøgne Ø kan bli solgt

    Stor norsk aktør skal inn på eiersiden i Grimstad, ifølge Fædrelandsvennen.
    19. november 2013
  • 19 November 2013 - 11:27

    Kjent Oslo-restaurant slått konkurs

    Er allerede gjenåpnet i nye lokaler.
    19. november 2013
  • 18 November 2013 - 13:12

    Satser på «Den Gamle Kommandant»

    Lokale råvarer og italiensk konfekt skal trekke folk til Fredriksten festning.
    18. november 2013
  • 18 November 2013 - 13:03

    Åpner sted for matopplevelser

    – Det eneste jeg ikke får tak i lokalt, er vel vin, sier Synnøve Galaasen Olsen.
    18. november 2013
  • 18 November 2013 - 00:36

    NSB skjenker Friele

    Skal servere Friele-kaffe på tog over hele landet.
    18. november 2013
  • 17 November 2013 - 23:22

    Systembolaget tapte kamp mot netthandel

    Ville stoppe samarbeid mellom netthandel og matkjede. Nå kan politiets henleggelse åpne dørene for salg av vin via nettet i Sverige.
    17. november 2013
  • 15 November 2013 - 13:10

    Elsket og hatet

    Naturvin er et av de mest omdiskuterte temaene i vinverdenen akkurat nå. Noen er nesegrus av beundring, andre avskyr vinstilen og kaller dens tilhengere fanatiske.
    15. november 2013
  • 14 November 2013 - 15:00

    Finalistene i Årets Øl-Innovasjon er klare

    Årets aller mest spennende nyvinninger på ølfronten kommer fra Vest-, Sør- og Østlandet.
    14. november 2013
  • 14 November 2013 - 06:10

    Bak en adventskalender

    En spiselig adventskrans med pepperkakehjerter er ikke bare flott å se på men den gir også deilig duft i huset i førjulstiden.
    14. november 2013
  • 14 November 2013 - 06:00

    Dansk kirsebærvin til osten

    Legg fordommene til side og prøv en av disse spennende kirsebærvinene til osten eller sågar viltet.
    14. november 2013
  • 13 November 2013 - 23:27

    Kurser utelivet før julebordsesongen

    Næringsetaten i Oslo vil ha slutt på overskjenking.
    13. november 2013
  • 13 November 2013 - 23:13

    80 prosent foretrekker billig vin

    Og 6 av 10 kan ikke skille enkle viner fra eksklusive, ifølge undersøkelse.
    13. november 2013
  • 13 November 2013 - 13:55

    Københavns ølparadis

    Med to barer i København, inkludert en butikk, har Mikkeller markert seg ettertrykkelig på byens ølkart.
    13. november 2013
  • 13 November 2013 - 06:00

    De beste hvitvinskjøpene

    Disse to muscadetene konkurrerer ut alt av rimelig chablis og sancerre.
    13. november 2013
  • 12 November 2013 - 11:55

    Toppen av smøremykhet

    Grunnen til at Mont d’Or-osten er i eske, er at det sikrer utviklingen av ostens «smelteegenskaper» og selvsagt smak. Sponen lages av edelgran som setter sitt spesielle preg på denne unike sesongosten.
    12. november 2013
  • 11 November 2013 - 22:45

    Hotellkjeder får flere senger

    Både Best Western og Thon har fått nye medlemshoteller.
    11. november 2013
  • 11 November 2013 - 21:08

    Slutt for Jacobs

    Jacobs Bar & Kjøkken i Bergen er historie. Colonialen overtar lokalene.
    11. november 2013
  • 11 November 2013 - 21:00

    Crossroad skrur av komfyren

    Gastropuben satser på servering av drikke og livemusikk.
    11. november 2013
  • 11 November 2013 - 20:55

    Nå skal Oslo få smake ordentlig taco

    Gjengen bak ny mexicaner i Torggata tar munnen full.
    11. november 2013
  • 11 November 2013 - 20:38

    Stenger restauranten – kommer heller hjem

    Andreas Espenes stenger restaurant Fem Bord og tar Thomas Borgan med seg på på hjemmebesøk.
    11. november 2013
  • 11 November 2013 - 11:15

    Lær mer om tørrfisk

    Halvor Hansen har gjort tørrfisk og klippfisk tilgjengelig for flere gjennom sine gryteferdige produkter.
    11. november 2013
  • 11 November 2013 - 11:11

    Gjev pris til «norsk» konditor

    Bo Jensen er den første i Norge som er tildelt Cordon Bleu du Saint Esprits initiativpris.
    11. november 2013
  • 11 November 2013 - 00:31

    – Sender nordmenn til Sverige

    FrP og Høyre øker alkoholavgiften enda mer enn Stoltenberg-regjeringen foreslo. Det betyr i praksis økt grensehandel, sier VBF.
    11. november 2013