Nyhet - Bransje - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 November 2015 - 14:45

    Ingen andre champagner gir like mye for pengene som disse

    Fantastisk vinvaluta for pengene og imponerende kvalitet.
    11. november 2015
  • 10 November 2015 - 14:45

    Disse cava-ene er like gode som champagne

    For 145 kroner får du en knallgod boblevin. Legger du på 25 kroner får du en virkelige lekkerbisken.
    10. november 2015
  • 10 November 2015 - 12:03

    Har han laget en ny drinkklassiker?

    Moe Aljaff fra Brooms & Hatchets skal representere Norge i verdensfinalen i Bacardi Legacy.
    10. november 2015
  • 10 November 2015 - 11:16

    Cava med slottstanker

    Manuel Raventós satser på xarel-lo og lang lagring på bunnfallet for å oppnå en svært kompleks cavastil.
    10. november 2015
  • 10 November 2015 - 11:02

    Lurer du på hvor champagne får boblene fra?

    Uten kunnskapen om den viktige andregangsgjæringen i flaske ville verden vært en multimilliardindustri fattigere. Her gir Master of Wine Mai Tjemsland en kortfattet oppsummering av hva som faktisk skjer under denne prosessen.
    10. november 2015
  • 04 November 2015 - 14:45

    Topp vin fra 1100 år gammel vinmark

    Vinmarken Stielle er en av de eldste navngitte vinmarkene i Toscana. Det har gitt en høyst moderne vin.
    04. november 2015
  • 04 November 2015 - 11:44

    I denne baren nøyer de seg ikke bare med å lage gode drinker

    Himkok er ikke bare en bar med et kult navn og barbersalong. Det er et barkonsept som er unikt, ikke bare i norsk, men også internasjonal sammenheng.
    04. november 2015
  • 03 November 2015 - 11:00

    Noma Australia utsolgt på 90 sekunder

    5600 kuverter a 3000 NOK er resultatet.
    03. november 2015
  • 30 Oktober 2015 - 17:10

    Slik lages surøl

    Surøl eller spontangjæret øl er den mest trendy av alle ølbryggestiler for tiden. Engelske Wild Beer er en av de hotteste produsentene og eksperimenterer bokstavelig talt vilt med så vel lokale gjærbakterier i Somersets eplehager som ingredienser fra andr
    30. oktober 2015
  • 30 Oktober 2015 - 16:56

    Nå er det på tide å bygge opp din egen ølkjeller

    Med stadig økende interesse for øl finnes det nå et marked for årgangsøl som bare venter på å bli utnyttet. Det er på tide å starte din egen ølkjeller? Her får du tipsene.
    30. oktober 2015
  • 30 Oktober 2015 - 14:00

    Denne kan bli skikkelig sterk

    Det er ikke først og fremst alkoholen som gjør denne berømte øldrinken sterk, men mengden pepper.
    30. oktober 2015
  • 28 Oktober 2015 - 14:45

    Slik skal virkelig god barbera smake

    Baroloeksperten Elvio Cogno kan ikke uventet sin barbera også. Og det veldig godt.
    28. oktober 2015
  • 28 Oktober 2015 - 03:31

    Nytt destilleri kupper spritguru

    Stig Bareksten forlater Det Norske Brenneri i Grimstad for å utvikle mikrobrenneri og håndlagde spritprodukter i Bergen.
    28. oktober 2015
  • 27 Oktober 2015 - 16:35

    Gotlands vant Bryggeribråk 2015

    I årets Bryggeribråk var spenningen stor helt fram til stemmene skulle telles opp. Gotlands Johan Spendrup trakk det lengste strået.
    27. oktober 2015
  • 26 Oktober 2015 - 17:14

    Disse steinene har lite å si for vinsmaken

    Mineralkarakteren kommer i liten grad fra jordsmonnet, men derimot mange andre kilder. Også knyttet til smakerens kognitive evner.
    26. oktober 2015
  • 23 Oktober 2015 - 14:45

    Slik vil ekte vikinger ha sin mojito

    Denne svært enkle drinkoppskriften, kan bli en hit på neste hyttetur.
    23. oktober 2015
  • 23 Oktober 2015 - 09:39

    ANNONSE: Denne californiske vinsmakingen må du få med deg - kun for bransje

    Den 8. mars kan du smake 300 viner fra flere enn 80 californiske produsenter – både viner som allerede er velkjente i Norge og viner som er helt nye for det norske markedet. Meld deg på i dag.
    23. oktober 2015
  • 20 Oktober 2015 - 10:44

    Han kan bli Alentejos redningsmann

    Det er 40 år siden Alentejo fikk muligheten til å komme seg ut av det klamme grepet som diktaturet hadde holdt over regionen. Herdade do Esporão ser store vekstmuligheter også etter de siste årenes suksess.
    20. oktober 2015
  • 16 Oktober 2015 - 14:45

    Slik lager du en drink i verdensklasse

    Denne drinken regnes som en av de beste nye drinkene i hele verden.
    16. oktober 2015
  • 14 Oktober 2015 - 14:45

    Dette blir høstens viltviner

    Cornasene fra Vincent Paris er svært vellykkete i 2013-årgangen. Og vil skape vinglede til mange høstmiddager i årene som kommer.
    14. oktober 2015
  • 14 Oktober 2015 - 10:39

    Fine dining med sosiale baktanker

    Claus Meyers gourmetrestaurant Gustu ligger i La Paz, Bolivia, og setter nye standarder i et land som ikke akkurat er kjent for sitt kjøkken. Restauranten er et sosialøkonomisk prosjekt hvor ideen ikke bare går ut på å lage god mat. Kjøkkensjef Kamilla Se
    14. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 21:11

    Er dette den neste Bocuse d’Or-vinneren?

    Christopher Davidsen fra Restaurant Søstrene Karlsen i Trondheim ble Årets Kokk 2015.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 14:45

    Californisk pinot på «billigsalg»

    Tatt i betraktning den høye dollarkursen og denne produsentens renomme er denne vinen utrolig rimelig.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 03:27

    Alex Sushi har landets beste sushikokk

    Mark Jayson Subia som til daglig jobber på Alex Sushi i Oslo er aller dyktigst til å lage sushi i Norge.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 02:09

    Alle vil ha matkasser på døren

    Ole Martin Alfsen har overtatt middagslagingen for 30.000 familier.
    13. oktober 2015