Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 Desember 2005 - 02:00

    Ribbe

    I dag er det ribbe som står på menyen for de fleste av oss. Vi regner med at du allerede har bestemt deg for hva du skal servere, men dersom det er akkurat ribbe som skal på bordet finner du fremgangsmåten hos oss - på video. God Jul!
    01. desember 2005
  • 28 November 2005 - 02:00

    Mandagspanne med kyllingpølser

    En pølserett behøver ikke være noen nødrett etter en slitsom arbeidsdag. Med tillegg av litt spennende tilbehør og et glass ekstra deilig øl er du nærmest garantert suksess.
    28. november 2005
  • 23 November 2005 - 02:00

    Grønnsakswok

    Som du sikkert har forstått går vi ikke av veien for å anbefale deilige wokretter. Du kan like gjerne benytte en vanlig kjele, for alt som trengs er en hurtig fresing av rettens ingredienser.
    23. november 2005
  • 22 November 2005 - 02:00

    Steinbit med maismix

    En kjapp tirsdagsrett med steinbit som råvare skal vel rimelig raskt kunne frembringe sulten i de fleste av oss. Makan til delikat råvare fra sjøens dyp finnes knapt.
    22. november 2005
  • 21 November 2005 - 02:00

    Biffpai

    Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Mens paien steker er det bare å nyte drikkeforslagene.
    21. november 2005
  • 18 November 2005 - 02:00

    Ortolanstek

    Saftig lammebiff er en velkommen gjest på middagsbordet. Like velkomen er selvsagt også den spanske rødvinen fra Rioja. Et radarpar vil mange si.
    18. november 2005
  • 17 November 2005 - 02:00

    Kylling Cassiatore

    Kyllinggryte  er en svært enkel rett å tilberede, så innsatsen er kortvarig. Sett deg ned med avisa og gjerne et glass av dagens vinforslag mens du venter på at middagen skal bli ferdig.
    17. november 2005
  • 16 November 2005 - 02:00

    Røkt lammelår med appelsinsalat

    Deilig kjøtt til en midtukes sene middagsstund er selvsagt ikke å forakte. Her får du som alltid også med et matchende drikkeforslag.
    16. november 2005
  • 15 November 2005 - 02:00

    Torsk med tapenade og pasta

    Et torskemåltid er ikke å forakte. Hvit fisk og pasta er faktisk en svært vellykket kombinasjon. Og når måltidet kombineres med pasta er rødvin et naturlig følge til retten. Vi går for Italia og Piemonte, der du finner en leskende fruktig dolcetto.
    15. november 2005
  • 12 November 2005 - 02:00

    Ovnsbakt lammerygg med braiserte hvite bønner og kantareller

    Lammekjøttet er deilig nå, og en lammerygg som den vi presenterer i dagens oppskrift smaker lekkert til den italienske Chiantien!
    12. november 2005
  • 11 November 2005 - 15:30

    Viltgryte

    En deilig viltmiddag står på helgemenyen. Kanskje du er så heldig å ha muligheter til å kunne jakte selv, og enda heldigere dersom resultatet er en velfylt fryser med masse nydelig reinsdyrkjøtt?
    11. november 2005
  • 10 November 2005 - 02:00

    Svinefilet med ingefær og stekt fennikel

    Dagens oppskrift med svinefilet skal forhåpentligvis gi deg et nytt og spennende smaksinntrykk. Vi benytter nemlig ingefær og fennikel, en kanskje litt uvanlig kombinasjon. Det fine med svinefileten er at den lett tar opp all den gode smaken.
    10. november 2005
  • 07 November 2005 - 02:00

    Kashmirkylling

    En spennende kyllingrett som den vi i dag serverer deg er noe vi håper du vil sette pris på. Smaksrik mat som dette påkaller et deilig øl.
    07. november 2005
  • 05 November 2005 - 02:00

    Kveite Bananas

    Kveite står på helgens fiskemeny. La aldri en sjanse til å nyte denne deilige fisken gå fra deg. La gå at kveite ikke er billig, men vinforslaget er garantert ikke det som gir deg økonomisk hodebry.
    05. november 2005
  • 04 November 2005 - 02:00

    Har du noe å feire da skal du gratinert chevre 

    Har du noe å feire, eller simpelthen bare ønsker å belønne deg selv med et frydfullt måltid? Da er vårt middagsforslag noe for deg. Gratinert chevre er umåtelig spennende, og gjerne sammen med en sauvignon blanc.
    04. november 2005
  • 01 November 2005 - 02:00

    Hval i wok

    Hva med noe godt fra havet som ikke er fisk? Hvalkjøtt har spennende smak, og denne kommer ekstra godt frem når vi woker kjøttet. Både øl og vin kan anbefales til denne retten.
    01. november 2005
  • 28 Oktober 2005 - 02:00

    Svinekjøtt i wok

    Vi kommer alltid tilbake til det magre svinekjøttet. Smaken formelig eksploderer i wokretter, og med en passende rød- eller hvitvin er lykken gjort en sen fredagskveld.
    28. oktober 2005
  • 23 Oktober 2005 - 02:00

    Marokkansk kos

    Årets ferske lammekjøtt må selvsagt omsettes i deilige måltider. Høsten er tid for varme retter og gode venner på besøk. Selvsagt er det rødvin som skal serveres. Vårt valg blir en fransk variant av den rimelige sorten.
    23. oktober 2005
  • 21 Oktober 2005 - 02:00

    Chateubriand

    En riktig lekker kjøttmiddag er på sin plass etter en strevsom arbeidsuke. Vi velger oss det mest eksklusive kjøttstykket, indrefileten, og bygger på med hjemmelaget potetgull. I glasset blir det australsk i form av en rød kraftbombe. Men likevel en vin m
    21. oktober 2005
  • 20 Oktober 2005 - 02:00

    Kalkunsalat i wraps

    Kalkunkjøtt passer meget godt som ingrediens i en wrap. Miks en salat med masse deilige grønnsaker, lage en frisk saus, og vips så har du en mettende og samtidig spennende rett. Mer avansert enn dette behøver det ikke være.
    20. oktober 2005
  • 17 Oktober 2005 - 02:00

    Svinekjøtt i pitabrød

    Renskåret svinekjøtt er lyst kjøtt. Og det er saftig, mørt og magert. Det er godt egnet i wok, så vel som i supper og salater, i gryteretter og sammen med pasta. Eller som her - i pitabrød.
    17. oktober 2005
  • 16 Oktober 2005 - 02:00

    Lammekjøtt med fennikel og tomat

    Lammesesongen er selvsagt årsak til våre hyppige middagsretter med lam som tema. I dag serveres den sammen med pasta og en svært rimelig - men passende - spansk rødvin.
    16. oktober 2005
  • 14 Oktober 2005 - 02:00

    Pikant krydret kyllingsalat

    Denne fredagen frister vi med en enkel og vellaget kyllingsalat. Hvitvinen som anbefales sitter som hånd i hanske til retten.
    14. oktober 2005
  • 09 Oktober 2005 - 02:00

    Kryddergravet røye med avocadosaus

    Vi benytter denne søndagen til å servere en deilig og smakfull fiskerett av gravet røye. Passer det ikke å lage en slik rett akkurat i dag kan du selvsagt legge den inn i julas middagsprogram.
    09. oktober 2005
  • 08 Oktober 2005 - 02:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, det er høst, og høytid for lekre viltmiddager. Nok en rett signert mesterkokken Odd Ivar Solvold skal på bordet. Tar du utfordringen?
    08. oktober 2005