Hvit wok med mange farger
Fremgangsmåte
- Skjær kyllingfilet i tynne strimler.
- Del løken i tynne båter, gulrot og fennikel i tynne, skåskjærte skiver, brokkoli i små buketter og paprika i små flak eller strimler. Bøy aspargesen til den knekker. Kast den nederste, grove delen. Skrell eventuelt forsiktig den nederste del av toppen og del hver i to eller tre biter.
- Varm olje i en wok eller panne med litt kanter. Stek kyllingstrimlene raskt i olje. Dryss revet ingefær, salt og pepper over. Ta eventuelt opp kyllingstrimlene.
- Ha wokgrønnsakene i pannen og stek dem raskt til de er så vidt møre.
- Legg kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt. Rør inn soyasaus og østerssaus helt til slutt (kan sløyfes).
Server med ris, couscous eller kokt båndspaghetti.
De beste wokoppskriftene finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 374.90 kr Tilleggsutvalget91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 205.00 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG