Tigerspyd
Fremgangsmåte
Kutt opp så mange biter som du trenger. Terningene av kjøtt kan være ca 2x2 cm.
Træ først på en kjøttebit, så paprika, så kjøtt, deretter ananas og kjøtt og til slutt. Legg tigerspydet på grillen. Pensle med litt grillolje like før det er ferdigstekt.
Barnas pølsespyd
Fremgangsmåte
- Kutt opp pølsa i 3 eller 4 biter.
- Træ først på en pølsebit, så paprika, så pølse igjen, så mais og slik fortsetter du til du ikke har mer igjen.
- Stek pølsespydet på grillen.
Tips:
Bruker du trespyd er det lurt å legge dem i vann i 30 minutter før du lager ferdig spydene. Da tar ikke spydene fyr på grillen like lett.
Flere grillretter finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Kirsebærgrillet indrefilet
Fremgangsmåte
- Lag marinade av kirsebærlikør, olje og pepper. Legg indrefileten i en stor plastpose og hell dette over. La den ligge i marinaden natten over, eller lenger.
- Ta fileten ut av marinaden, pensle den med olje, ha på salt, og grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte.
- Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketermometer i midten av fileten. Når det viser 60-65° C hvis du ønsker det medium stekt. La det hvile minst 15 minutter før det skjæres opp.
- Vask og skrell løkene og pakk dem inn i aluminiumsfolie med en smørklatt i passe porsjonspakker. Grill de sammen med fileten i ca. 8-10 minutter.
- Damp aspargesbønnene i 2 minutter og skyll i kaldt vann. Vend i smør.
- Sausen: Lag rødvinssaus etter denne oppskriften. Tilsett kirsebærkompott eller -syltetøy. Smak til med salt og pepper.
- Server indrefilet med grønnsaker og saus.
Se hva annet du kan bruke kirsebær til
Mange oppskrifter med indrefilet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 999.90 kr Bestillingsutvalget94 POENG
-
92 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG