Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Juni 2009 - 02:01

    Lekkert fra Rioja

    Denne vinen tilhører ikke bare kremen av Rioja, den er også å få i et polutsalg nær deg.
    10. juni 2009
  • 05 Juni 2009 - 13:00

    En vinnercocktail

    Med essensen av norsk sommer gikk Silje Takle av med seieren om Skandinavias beste cocktail. Lag den du også denne helgen.
    05. juni 2009
  • 04 Juni 2009 - 02:01

    Den ekte smaken av Languedoc

    Alt som lever kan føle seg hjemme hos meg, er Didier Barrals filosofi. Den store naturvennen lager ikke uventet virkelig flotte viner.
    04. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 02:01

    Lekkert søtt og billig

    Denne musserende vinen har så mange kvaliteter at den bare må prøves.
    03. juni 2009
  • 02 Juni 2009 - 12:35

    18. juni i Oslo - Sommerens beste musserende med Bølgen

    Bli med på en unik smaking av 13 elegante champagner og musserende viner med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.
    02. juni 2009
  • 29 Mai 2009 - 13:00

    Sommerfrisk epledrøm

    La deg friste av en lekker cocktail med friskt eple og herlig cognac i sommervarmen.
    29. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 13:35

    Champagnekupp i taxfreen

    Denne champagnen er det alltid trygt å ta med hjem fra flyplassen. Du sparer dessuten mye.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 02:01

    God chablisvaluta

    Mest chablis for pengene får du på premier cru-nivå. Hos denne produsenten får også standardchablisen mye omsorg.
    28. Mai 2009
  • 27. Mai 2009
  • 27 Mai 2009 - 15:44

    Test av Ripasso DOC og IGT

    27. Mai 2009
  • 27 Mai 2009 - 02:01

    Knallkjøp x 2

    Denne franske rødvinen som finnes i alle polutsalg er en oversett perle. Veldig god kvalitet til en liten pris. Dessuten finnes den i en tidsriktig rosa utgave.
    27. Mai 2009
  • 22 Mai 2009 - 13:00

    Farlig god fristelse

    Kjenn lidenskapens flammer stige i det du med denne farlig gode drinken feirer forsommeren med brask og bram.
    22. Mai 2009
  • 21 Mai 2009 - 02:01

    Lekkert i rosa

    Denne roséen er ikke bare en av de aller beste i denne kuløren, den tilfredsstiller også mange av kravene som stilles til en roséchampagne.
    21. Mai 2009
  • 20 Mai 2009 - 02:01

    Helt tørr eller bare nesten?

    Det er ofte spørsmålet, men et det ikke alltid er noe entydig svar på. Her er en håndfull hvitviner som besvarer det på flere måter, og som alle er laget av den nye generasjonen av tyske produsenter.
    20. Mai 2009
  • 18 Mai 2009 - 09:46

    På lag med tradisjonen

    I Jerez finner vi noen av de sjeldne eksemplene på at store volum ikke nødvendigvis er synonymt med mangel på karakter.
    18. Mai 2009
  • 15 Mai 2009 - 16:15

    24. juni i Oslo - Kokkekurs på sommerens beste tapas og grillretter

    Bli med på et unikt kokkekurs der vi lager de mest utsøkte retter sammen med Norges aller beste kokker på Kulinarisk Akademi.
    15. Mai 2009
  • 15 Mai 2009 - 13:00

    Sprudlende nasjonaldrink

    På de store festdagene skal du servere dine aller beste drinker, og denne er både fruktig og forførende.
    15. Mai 2009
  • 14 Mai 2009 - 15:00

    3. juni i Oslo - Tysk riesling i verdensklasse

    Smak tysk vinmakerkunst på sitt beste i denne smakingen av ti viner fra to av Tysklands beste vinområder og vinhus. Du får også oppleve hvor godt riesling passer til sushi.
    14. Mai 2009
  • 14 Mai 2009 - 02:01

    Fruktige bobler den 17.

    Her er to flotte viner å skåle med på nasjonaldagen. Begge finnes i et polutsalg nær deg. Lommeboken bestemmer hvilken du velger.
    14. Mai 2009
  • 13 Mai 2009 - 02:01

    Vellykket partyvin

    Denne herlige rødvinen er som skapt for vårens sammenkomster.
    13. Mai 2009
  • 08 Mai 2009 - 13:00

    Norges beste cocktail

    La deg friste av en leskende, vårlig drink som ble kåret til Norges beste drink i 2009.
    08. Mai 2009
  • 08 Mai 2009 - 12:55

    Ekte kjærlighet

    Marinella Camerani på vingården Corte Sant'Alda er et helstøpt følelsesmenneske. Det sammen med sterk tro på balanse og ekthet gjennomsyrer alt hun gjør og står for. Og vinene reflekterer denne stemningen.
    08. Mai 2009
  • 07. Mai 2009
  • 07 Mai 2009 - 12:34

    Når vinen er ødelagt

    Totalt sett har ikke feilprosenten for vin endret seg mye de senere år. Men mens andelen korkete viner har hatt stor tilbakegang, har andre feil som brettanomyces, volatil syre, reduksjon og oksidasjon økt i omfang.
    07. Mai 2009
  • 07 Mai 2009 - 10:05

    19. mai i Oslo - Vårens festmeny med Norges beste kokker

    Bli med på et unikt kokkekurs der vi lager de mest utsøkte retter sammen med Norges aller beste kokker på Kulinarisk Akademi.
    07. Mai 2009