Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 November 2008 - 02:00

    Biff med aromasmør

    En saftig biff med herlig smaksatt smør og en frisk potetsalat avslutter denne uken.
    14. november 2008
  • 13 November 2008 - 02:00

    Rask betasuppe

    Lettlagde, smakfulle retter er herlig på kalde mørke høstkvelder, og denne suppen gir deg varmen i kroppen.
    13. november 2008
  • 11 November 2008 - 02:00

    Prinsefisk

    Dette er mat for kongelige, og en skikkelig tradisjonsrett på vestlandet - prøv oppskriften selv!
    11. november 2008
  • 10 November 2008 - 02:00

    Nudelsuppe med svinekjøtt

    Det er deilig å starte en ny uke med et enkelt og raskt måltid. Oppskriften finner du her.
    10. november 2008
  • 09 November 2008 - 02:00

    Oksehalesuppe

    Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er verdt å vente på!
    09. november 2008
  • 08 November 2008 - 02:00

    Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat

    Kritthvit og utrolig smakfull, det er ikke rart kveita regnes for en av våre aller beste matfisker.
    08. november 2008
  • 07 November 2008 - 02:00

    James Bonds festmeny

    Det er premieredagen for den nye filmen om tidenes mest kjente agent, og her får du en meny helt etter hans smak.
    07. november 2008
  • 05 November 2008 - 02:00

    Helt rått

    Det er bare en ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke.
    05. november 2008
  • 04 November 2008 - 02:00

    Steinbiff med løk

    Steinbiten er ikke videre pen å se til, men du verden for noen flotte fiskeretter du får av denne delikatessen!
    04. november 2008
  • 03 November 2008 - 02:01

    Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

    En spennende oppskrift med masse smak gir deg en smakfull start på uken.
    03. november 2008
  • 01 November 2008 - 02:00

    Tradisjonell rakefisk

    Denne helgen går årets Rakefiskfestival av stabelen på Fagernes, og vi er ikke dårligere enn at vi serverer den aromatiske delikatessen.
    01. november 2008
  • 31 Oktober 2008 - 02:00

    Skremmende kyllingspøkelser

    Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
    31. oktober 2008
  • 30 Oktober 2008 - 02:00

    Svinefilet i chorizosalsa

    En saftig svinefilet med internasjonal touch får tennene til å løpe i vann.
    30. oktober 2008
  • 29 Oktober 2008 - 02:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    29. oktober 2008
  • 27 Oktober 2008 - 02:00

    Eggepanne med kylling

    Velsmakende, men enkelt, er stikkord for dagens middagsforslag. Selvsagt følger drikkeforslag til.
    27. oktober 2008
  • 26 Oktober 2008 - 02:00

    Honningglasert lammeribbe

    Endelig tid for søndagsmiddag, og med en deilig glasert lammeribbe kan ikke helgen rundes av bedre.
    26. oktober 2008
  • 25 Oktober 2008 - 02:00

    Basilikumstekt breiflabb

    Det er ikke rart at breiflabben sammenliknes med hummer på smak. Prøv bare denne helgens oppskrift du også.
    25. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 02:00

    Kalvefilet i gressløkssaus

    Hurra - helgen er her, og vi feirer fredagen med noe av det beste du kan servere - kalv.
    24. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 02:00

    Steinbit fish and chips

    Panert fisk er en umiddelbar suksess på middagsbordet, og det er ingen grunn til ikke å lage den selv.
    23. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 02:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    22. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 02:00

    Fiskeburger med krabbefelt

    Ingenting er som hjemmelaget fiskemat, ikke tar det lang tid og det er utrolig smakfullt, prøv bare selv.
    21. oktober 2008
  • 20 Oktober 2008 - 02:00

    Slike spyd kommer du til å lage flere ganger

    Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
    20. oktober 2008
  • 19 Oktober 2008 - 02:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, og du har kanskje litt ekstra tid til å tilberede en lekker viltmiddag signert mesterkokken Odd Ivar Solvold.
    19. oktober 2008
  • 18 Oktober 2008 - 02:00

    Fiskefilet med eplesider

    Vi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler.
    18. oktober 2008
  • 16 Oktober 2008 - 02:00

    Kyllingfilet i pita

    I dag frister vi med en saftig og smakfull rett som også er enkel og rask å lage.
    16. oktober 2008