Guide
Grillmat oppskrifter med grønnsaker
Foto: (Photolyric Stock Productions (Klöpper & Eisenschmidt GbR))
- 1. Derfor skal du grille grønnsaker
- 2. Asparges er perfekt å grille
- 3. Har du prøvd fenikkel på grillen?
- 4. Mais blir enda bedre på grillen
- 5. Aubergine er som skapt for grilling
- 6. Nypotetene får ekstra mye smak på grillen
- 7. Paprika griller du på et øyeblikk
- 8. Søtpoteter og asparges er en super match på grillen
- 9. Gulrøtter er også topp å grille
- 10. Glem ikke blomkålen når du griller
- 11. Eller hva med å blande flere typer som her
Grillet mais
Fremgangsmåte
- Mange velger å beholde "belgen" på under grillingen (pass i så fall på å legge maisen i lettsaltet vann før grillingen ellers vil belgen ta fyr), men det er mer delikat å fjerne den før tilberedning.
- Kok kolbene i 5-7 minutter i lettsaltet vann hvis du ikke er helt sikker på at kolbene er helt ferske. Grill dem deretter i 5-10 minutter til de er jevnt grillet rundt hele.
- Hvis du velger å grille dem i aluminiumsfolie, må du beregne litt mer tid, ca 12-15 minutter, og så må du huske å snu pakkene et par ganger underveis.
Server de varme maiskolbene med kryddersmøret , spansk spekemat som serranoskinke og chorizopølse, eller norsk spekeskinke.
Her finner du mange oppskrifter med mais
Grønnsaker er strålende grillmat
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
- 1. Derfor skal du grille grønnsaker
- 2. Asparges er perfekt å grille
- 3. Har du prøvd fenikkel på grillen?
- 4. Mais blir enda bedre på grillen
- 5. Aubergine er som skapt for grilling
- 6. Nypotetene får ekstra mye smak på grillen
- 7. Paprika griller du på et øyeblikk
- 8. Søtpoteter og asparges er en super match på grillen
- 9. Gulrøtter er også topp å grille
- 10. Glem ikke blomkålen når du griller
- 11. Eller hva med å blande flere typer som her
Forsiden akkurat nå