Guide
Grillmat oppskrifter med grønnsaker
Foto: (Photolyric Stock Productions (Klöpper & Eisenschmidt GbR))
- 1. Derfor skal du grille grønnsaker
- 2. Asparges er perfekt å grille
- 3. Har du prøvd fenikkel på grillen?
- 4. Mais blir enda bedre på grillen
- 5. Aubergine er som skapt for grilling
- 6. Nypotetene får ekstra mye smak på grillen
- 7. Paprika griller du på et øyeblikk
- 8. Søtpoteter og asparges er en super match på grillen
- 9. Gulrøtter er også topp å grille
- 10. Glem ikke blomkålen når du griller
- 11. Eller hva med å blande flere typer som her
Grillet blomkål med ertepuré
Fremgangsmåte
- Del blomkålen i passe og jevnt store buketter.
- Forvell bukettene i lettsaltet vann i 2-3 minutter. La dem renne av og tørke godt. Avkjøl. Dette kan gjøres i god tid i forveien. Du må ikke forvelle bukettene, men det forkorter grilltiden.
- Pensle blomkålen med olje og grill til bukettene har fått fine riller og farge.
- Ertepuré: Ertene forvelles et par minutter i kokende vann.
- Tilsett smør og hvitløk og kjør til puré med en stavmikser e.l.
- Smak til med salt og pepper.
Server ertepuréen til den grillete blomkålen som en nydelig smårett eller som tilbehør til sommermiddagen.
Se alle våre oppskrifter med blomkål
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
- 1. Derfor skal du grille grønnsaker
- 2. Asparges er perfekt å grille
- 3. Har du prøvd fenikkel på grillen?
- 4. Mais blir enda bedre på grillen
- 5. Aubergine er som skapt for grilling
- 6. Nypotetene får ekstra mye smak på grillen
- 7. Paprika griller du på et øyeblikk
- 8. Søtpoteter og asparges er en super match på grillen
- 9. Gulrøtter er også topp å grille
- 10. Glem ikke blomkålen når du griller
- 11. Eller hva med å blande flere typer som her
Forsiden akkurat nå