Denne retten er perfekt å lage av restene fra en lammestekmiddag. Da må du ikke steke kjøttet lenge, men bare varme det raskt opp. Når lammesesongen er på topp, kan det lønne seg å kjøpe inn i større mengder for så å fryse ned i riktige porsjoner. Da har du alltid tilgang til gode råvarer og som regel blir det også billigere.
Vi har mange andre spennende oppskrifter med lammekjøtt fra både Midtøsten og Asia
Hvis du har lyst til å bruker mer grønnsaker og mindre kjøtt, er det ikke noe i veien for det.
Her bestiller du dagens rett som e-post
Lam med nudler
Fremgangsmåte
Skjær gulrøttene i tynne skiver, vårløk i ringer og paprika i staver. Finhakk ingefær og hvitløk.
Fres kjøttet på sterk varme i 3 til 4 omganger, legg det til side.
Fres grønnsakene sammen med ingefær og hvitløk.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Ha kjøttet tilbake i woken, tilsett soya- og chilisaus. Bland inn nudler og server.
Tips: Kok nudlene rett før servering, ellers klistrer de seg sammen.
Lammeretter fra Midtøsten og Asia
Se hva mer du kan lage av lammekjøttet
Her finner du fårikåloppskrifter fra hele landet
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 169.70 kr Uten utvalg88 POENG
-
87 POENG
-
SpaniaVolum: 0.75 l Pris: 200.00 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
83 POENG