Skjær gulrøttene i tynne skiver, vårløk i ringer og paprika i staver. Finhakk ingefær og hvitløk.
Fres kjøttet på sterk varme i 3 til 4 omganger, legg det til side.
Fres grønnsakene sammen med ingefær og hvitløk.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Ha kjøttet tilbake i woken, tilsett soya- og chilisaus. Bland inn nudler og server.
Tips: Kok nudlene rett før servering, ellers klistrer de seg sammen.
Lammeretter fra Midtøsten og Asia
Se hva mer du kan lage av lammekjøttet
Her finner du fårikåloppskrifter fra hele landet
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig