Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 Mai 2007 - 01:00

    Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsinsaus

    Saftig og smakfullt hvitt kjøtt er en vinner på middagsbordet, så også denne søndagen!
    13. Mai 2007
  • 12 Mai 2007 - 12:42

    Nyhetsbrev fra Apéritif

    12. Mai 2007
  • 11 Mai 2007 - 16:34

    Brut cognac større enn maltwhisky

    Norske folks drikkevaner er i endring. Vi drikker bedre vin, øl fra små bryggerier og mer autentisk cognac.
    11. Mai 2007
  • 11 Mai 2007 - 12:00

    Djevelsk god Mojito

    Brennhet, smaksrik og djevelsk god - en av våre største favoritter er kommet i ny drakt!
    11. Mai 2007
  • 11 Mai 2007 - 00:34

    Ulovlig kjøtt i flere år

    Politiet, skattemyndigheter og Mattilsynet har slått til mot tre kjøttforedlingsbedrifter i Østfold. Minst en av dem leverer store mengder kjøtt til restaurant- og cateringbransjen.
    11. Mai 2007
  • 11 Mai 2007 - 00:02

    Straffet med skjenkenekt

    Askim-politikerne straffer en restaurant, etter at det blant annet ble observert fulle tenåringer på et rusfritt ungdomsarrangement.
    11. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 23:41

    Alkoholfri Spumante

    Bevco AS lanserer i disse dager et alkoholfritt alternativ, som visstnok skal smake som vin.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 15:45

    Nattåpent i Bergen

    Restuarant Bocca i Bergen åpner dørene på nattetid. Nå blir det mulig å få mat mellom klokken 24.00 og 07.00 på fredager og lørdager.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 14:47

    Kvalsund til Red & White

    Eli Beate Kvalsund går fra Arcus til Red & White. Hun blir distriktssjef for Oslo og det sentrale østlandsområdet.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 11:55

    Sommerens festmeny - kokkekurs (venteliste)

    Lær å lage de deiligste sommerretter sammen med noen av landets beste kokker.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 03:00

    Snart eksamen på Diplomkokkstudiet

    Det nærmer seg eksamen for elevene på Diplomkokkstudiet ved Gastronomisk Institutt. Men hva er det. Og hvorfor gjennomføre det?
    10. Mai 2007
  • 09 Mai 2007 - 19:41

    Sommerens beste fisk- og skalldyrretter (venteliste)

    Lær å lage de beste sjømatretter sammen med noen av landets beste kokker.
    09. Mai 2007
  • 09 Mai 2007 - 15:55

    Ny utgave av Apéritif på nettet

    Nå kan du lese papirutgaven av Apéritif nr. 3/2007 her på Horecanett.
    09. Mai 2007
  • 09 Mai 2007 - 15:44

    Motorvei i Ribera del Duero?

    Det finnes planer om å bygge motorvei gjennom vinmarkene i Ribera del Duero.
    09. Mai 2007
  • 09 Mai 2007 - 12:24

    Skal kåre årets vin-etikett 2007

    Nå er det publikums tur til å kåre årets vin-etikett i Europa. Hele 4 260 etiketter ble sendt inn og ti havnet i finalen.
    09. Mai 2007
  • 09 Mai 2007 - 11:27

    Park Inn åpner i Oslo

    Hotellvaremerket Park Inn har blitt en stor suksess i Europa. I løpet av høsten 2008 åpner det første Park Inn-hotellet i Oslo.
    09. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 17:54

    Smak Chablis på sitt aller beste (venteliste)

    Bli med og smak de herligste Chablis'er i flere årganger og møt mannen bak et av de fremste husene i Chablis.
    08. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 16:53

    Tung skyts mot tillitsvalgte

    Hotell- og Restaurant-arbeiderforbundet retter tung skyts mot de tillitsvalgte på Theatercaféen.
    08. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 14:54

    Erkebritiske Pimm's på Polet

    Etter påtrykk fra flere norske finanskjendiser lanserer Diageo den klassiske drikken Pimm's No.1 i Norge.
    08. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 12:05

    To nye fra Ducasse

    Den anerkjente kokken Alain Ducasse har 14 Michelin-stjerner. Nå åpner han to nye restauranter.
    08. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 11:05

    Unikt hotell i Oslo

    I august åpner First hotels Grims Grenka i Oslo. Det skal bli et unikt hotell.
    08. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 09:25

    Nå kan alle abonnere på Apéritif

    Nytt nummer av Apéritif er nå tilgjengelig for alle. 8 innholdsrike numre og én spesialutgave med alle årets tester levert elektronisk. Last ned gratisutgave for evaluering.
    08. Mai 2007
  • 07 Mai 2007 - 16:40

    De herligste årgangschampagner med Toralf Bølgen

    Kun champagne er champagne - bli med når Toralf Bølgen tar oss med inn i årgangschampagnens spennende verden.
    07. Mai 2007
  • 07 Mai 2007 - 16:21

    Bergens største hemmelighet

    La deg ikke lure av det italienske navnet Ti Piace. Denne spekeskinken som er Bergens - og Norges - best bevarte hemmelighet er laget i sin helhet på Landås. Og er et bevis på at det går an også her til lands.
    07. Mai 2007
  • 07 Mai 2007 - 16:15

    Nyansettelse i Stenberg og Blom

    Stenberg & Blom styrker staben i sin Brand Division. Aina Mee Myhre er ansatt som Brand Manager.
    07. Mai 2007