I Soho i New York, finner du en restaurant og cocktailbar som har blitt en ledestjerne innen den molekylære gastronomien og miksologien - Tailor.
Her har Eben Freeman eksperimentert seg frem til gurustatus med drinker basert på blant annet røykt cola, baconfett og flytende nitrogen.
Tailor er ment å utfordre alle våre sanser og våre forutinntatte konsepter om hvordan både mat og drinker skal være.
Mens Eben Freeman er en legende innen miksologien, har hans kollega Sam Mason en like høy stjerne innen den molekylære gastronomiens verden.
Nedenfor får du servert en av drinkene som du kan finne på cocktailkartet til Tailor, men som også er enkel å lage hjemme uten noe spesialutstyr. Den er dessuten en perfekt velkomstdrink til vennefesten.
I denne drinken har Freeman brukt en hvit rom som base, og det finnes en rekke gode varianter å velge mellom.
Apéritif sitt smakspanel har testet lys rom, og nå kan du se hvordan din favoritt gjorde det.
Den store testen av hvit rom
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.