En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.
Banh mi - vietnamesisk bagett - er perfekt og populært når du har ribberester i kjøleskapet.
Inspirasjonen til denne oppskriften er hentet fra retten med samme navn i kokeboken Betlehem, Palestinas kjøkken, av Fadi Kattan.
En forrett, kveldsrett eller sågar dessert hvor pærer kombineres med god ost.
Pølser og potetsalat får her en ny og ikke minst knallgod vri. Om du velger Hot Madras Curry blir det ekstra fart i sakene.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnhet og gode smaker.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av så vel kalkun som grønnsaker.
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig. Du må slett ikke ha med bacon, men det smaker veldig godt.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Du kan godt servere denne salaten alene som hovedrett. Med litt brød ved siden av garanterer vi at du blir mett og fornøyd.
Dressinger skal fremheve smaken, og du kan sette ditt særpreg ved en spesialkomponert dressing. Her er en enkel oppskrift.
En lun potetsalat gjør sitt til at kaldt kjøtt eller fisk blir et helt måltid.
Kylling, avocado og pasta slår bare ikke feil. Prøv denne herlige pastasalaten.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Denne oppskriften kan brukes for olje av så vel gressløk som persille og ramsløk. Slik olje er en super ingrediens til alt fra dressinger til varme retter.
Dette er en vri på den populære amerikanske coleslaw, men med rødkål. Salaten passer til alle julens middager.
Til denne populære salaten som er det perfekte tilbehør til spareribs, er det best å bruke små sylte)agurker, men også vanlig slangeagurk går fint.
Inspirasjonen til denne salaten fikk Terje Ommundsen på en restaurant i Koh Samui, en paradisisk øy i Thailandsbukta.
Denne retten er en perfekt sommerlunsj, også fin til piknikkurven.
Har du rester av skalldyr, blir det et nytt måltid med denne oppskriften.
Denne dressingen er uslåelig på salater - grønne som blandede. Passer ypperlig for veganere.