- Elt egget, salt og pepper inn i kjøttdeigen. Brun kjøttbollene i en stekepanne med olje og smør over middels varme.
- Kok opp vann i en stor kasserolle. Tilsett gulrotskiver, potetterninger, selleri, hvitløk og løk.
- Kok opp igjen og skru ned varmen. Legg på lokk og la småkoke i 15 minutter eller til gulrøttene er møre. Tilsett krydderet og soyasausen. Ta av platen og la stå i noen minutter.
- Hell suppen i en blender eller food processor (litt av gangen) eller bruk en stavmikser for å få den helt jevn.
- Hell tilbake i kasserollen og tilsett kjøttbollene som du lager ved hjelp av en teskje, en av gangen. resten av ingrediensene.
- Kok opp og la småkoke i 15 minutter mens du rører av og til.
- Ha i fløten og kok opp igjen, la småkoke ytterligere tre-fire minutter.
- Smak til med salt og pepper. Pynt med frisk koriander/persille.
Serveres med gulrotbrød.
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
Her finner du mange oppskrifter med kjøttboller
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig