- Vask brokkoli og del den i grove biter, også stilken.
- Skrell poteter og løk og del i terninger.
- Kok opp grønnsakskraften og fløten og tilsett grønnsakene.
- Kok i ca. 10 minutter til alt er mørt.
- Jevn suppen med stavmikser direkte i kjelen.
- Fres hjertesalaten og hvitløksskivene raskt i varm panne i 2-4 minutter og dryss på parikapulver.
- Legg i ferdigstekt kjøtt og varm lett.
- Legg denne blandingen på toppen av hver suppeporsjon.
- Pynt med friske urter om du har.
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig