Pizza og pai

oppskrifter.webp
  • 2 timer

    Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og legger til skjørost. Denne oppskriften gjør deg til kjøkkenhelt.

  • 45 minutter

    Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Mens paien steker er det bare å gjøre andre ting du har lyst til.

  • placeholder
    40 minutter

    Så kan bare gutta holde seg i skogen så lenge jakta varer

  • 45 minutter

    Dette er kanskje en pai du vil oppleve som en rustikk med potet, masse løk og ost. Du kan bruke den middag eller som kveldsmat. Uansett, godt smaker den.

  • 20 minutter

    Lag deilige små pizzabiter med pitabrød og topp med en deilig saus og mye annet godt.

  • 30 minutter

    Vegetarmat er i tiden, med grønt, lett og mange spennende smaker. Forsøk denne hjemmelaget grønnsakpizzaen.

  • 45 minutter

    Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.

  • 5 minutter

    Shepherd's Pie er en tradisjonell engelsk rett som består av en kjøttgryte laget på lammedeig med gratinert potetmos på toppen.

  • 25 minutter

    Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til brokkoli og tomat. Så har du middag eller lunsj.

  • 1 time 30 minutter

    I den originale franske paien quiche skal det være smørdeig, egg og fløte. Verken løk, ost eller bacon er nødvendig. Men det gir ekstra smak.

  • 1 time

    Fisk og pizza er nok en uvant kombinasjon. Også pizzabunnen i denne oppskriften er litt annerledes. Du blir garantert overrasket over hvor godt det smaker.

  • 40 minutter

    Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.

  • 1 time

    Til tross for at pizza er det enkleste du kan lage selv, velger de fleste å raske med seg ukens pizzamiddag fra frysedisken. Ta en liten dugnad og nyt sammen.

  • placeholder
  • 2 timer

    Dette er ekte italiensk pizza med sprø bunn, men krever noe tid å forberede. Denne er stekt på grillen, men kan også stekes i ovn.

  • 1 time

    Slik lager du enkelt din egen hjemmelagde pizza. Det er raskere enn du tror og smaker langt bedre enn de du får kjøpt på supern.

  • 1 time 10 minutter

    Pot pie med brisler og sjampinjong er en britisk klassiker.

  • 45 minutter

    Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.

  • 45 minutter

    Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.

  • 50 minutter

    I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.

  • 1 time

    Her er pizzaen som hele familien vil elske. Dessuten er hjemmelaget bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Du blir en pizzakokk det blir etterspørsel etter.

Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren
Dagens rett

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren

En virkelig smakfull og delikat suppe er midtpunktet på middagsbordet i dag. Med eller uten spekeskinke som tilbehør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken