- Start med fyllet: Stek løken i olje til den er gyllen. Tilsett salt og mel og la det surre i 2 minutter.
- Tilsett melk og muskatnøtt gradvis til du får en tykk saus. Tilsett spinat og ost.
- Bland de tørre ingrediensene til deigen.
- Tilsett en blanding av de våte ingrediensene til deigen lar seg forme.
- Klapp ut deigen i en paiform eller vanlig kakeform. La deigen gå litt oppover kanten slik at den kan holde på fyllet.
- Knekk fire egg på toppen av paien. Dette siste elementet kan evt sløyfes eller legges til mot slutten av steketiden.
- Stekes ved 200 C i ca 30 minutter på nederste rille.
Flere deilige retter med pai ligger her
Se våre andre oppskrifter med spinat
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig